GDJE ĆE TO IGRATI? / Gledamo i ne vjerujemo. Procurio Messijev plan za kraj karijere i nešto je čemu se zaista niste nadali

Image
Foto: Profimedia

Nagađalo se kako bi se Argentinac na kraju ipak mogao vratiti u Barcelonu i tamo završiti svoju priču

26.2.2022.
11:25
Profimedia
VOYO logo

U javnost je procurila vrlo zanimljiva vijest o tome gdje bi najbolji igra svijeta, Lionel Messi, mogao nastaviti, odnosno, okončati svoju veliku i slavnu karijeru.

Nagađalo se kako bi se Argentinac na kraju ipak mogao vratiti u Barcelonu i tamo završiti svoju priču, bilo je govora o povratku u Newell's Old Boyse, klub u kojem je započeo karijeru, međutim, Messi bi mogao iznenaditi baš sve i karijeru okončati u SAD-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je to španjolski novinar u sportskoj emisiji Onze, a da priča bude još luđa, završit će je navodno u klubu Davida Beckhama, Interu iz Miamija i to u društvu s još dvije Barcelonine legende.

Image
Foto: Profimedia

Sele tek 2023. godine

Messi navodno želi da mu se pridruže Luis Suarez i Sergio Busquets. I Urugvajac i Španjolac su negdje pred krajem karijere i nije nerealno za očekivati da se sva trojica presele u Miami.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski novinar tvrdi da ova priča ima temelja jer su obitelji ovih triju igrača povezane i navodno su već razgovarali o mogućem odlasku u MLS. Ipak, ovaj bi se plan trebao ostvariti tek nakon SP-a, odnosno u ljeto 2023. godine. Messiju tada istječe ugovor s PSG-om, kao i Busquetsu s Barcelonom, dok Suarez ostaje bez ugovora već ovoga ljeta, pa bi on, de facto, prvi mogao završiti kod Beckhama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo