GLEDALI DINAMO, OBJAVILI FOTKE I VIDEO, I ZAVRŠILI U MEDIJIMA KAO KORONAPARTI: / 'Nije to bio nikakav 'haos', epidemiološke mjere u BiH postoje, no...'

Image

Gledali grupno utakmicu Krasnodara i Dinama u Vitezu

19.2.2021.
16:40
VOYO logo

Klub navijača Dinama iz Viteza u Bosni i Hercegovini, novoj domovini još uvijek nepravomoćno osuđenog kriminalca i bjegunca od hrvatskog pravosuđa Zdravka Mamića, na svom je Facebook profilu objavio zanimljiv video sinoćnjeg praćenja uzbudljive prve utakmice šesnaestine finala Europske lige između Krasnodara i Dinama, u kojoj su plavi lavovi maestralno pobijedili 3:2.

Image
PETKOVIĆ ODGOVORIO NA PITANJE KOJE ZANIMA BAŠ SVE: /

'Naravno da želim biti najbolji u svakoj utakmici, ali...'

Image
PETKOVIĆ ODGOVORIO NA PITANJE KOJE ZANIMA BAŠ SVE: /

'Naravno da želim biti najbolji u svakoj utakmici, ali...'

U prostorijama kluba navijača ili u običnom kafiću s Dinamovim obilježjima (ne zna se točno ovako preko videa i fotografija), na snimci se može vidjeti veći broj osoba kako gleda, a neki i navijaju. Kako je na manjem mjestu bio veći broj ljudi, odmah su mediji uzeli navijače na zub i okupljanje, gledanje i navijanje za Dinamo proglasili "koronaparty"... Baš je pandemija koronavirusa poremetila sve nekad normalne stvari, ali dobro, to je sad već neka druga tema. Inače, navijači Dinama iz Viteza svim srcem dišu za plavu boju i u gradu ih ima puno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Na videu se iz perspektive normalnog čovjeka vidi velika ljubav prema Dinamu'

Zbog epidemioloških mjera koje i u Bosni i Hercegovini vladaju, video je završio u medijima. Neki su istaknuli kako u Vitezu korone kao da i nije bilo i kako se u klubu navijača plesalo i pjevalo, kako je kafić bio pun raje. Pretjerano ili ne, zaključite sami i pogledajte video.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, stigao je i odgovor putem službenog Facebook profila Kluba navijača:

"Na videu se iz perspektive normalnog čovjeka vidi velika ljubav prema Dinamu, nikakav 'haos'ili nešto slično, a ekipa sa videa su momci koji žive skupa, rade skupa i ono najdraže, srcem navijaju za naš GNK Dinamo Zagreb.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ugostiteljstvo u BiH ne cvjeta kako se možda misli iz druge perspektive'

"Ugostiteljstvo u BiH ne cvjeta kako se možda misli iz druge perspektive, epidemiološke mjere u BiH postoje, u ispravnost istih nećemo zadirati, odgovorni trebamo biti i priželjkujemo da novinarski timovi o korona virusu uskoro više neće imati što pisati. Neizmjerno hvala na ogromnoj podršci koja nam dolazi iz čitavog svijeta, a mi jedva čekamo da ovo ludilo prestane i da sa tribina stadiona pjevamo najljepše Dinamove pjesme", stoji u objavi na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo