Direktor Chelseaja došao u Zagreb i Dinamu ponudio 2,5 milijuna eura za mladog vratara, a Modri ga odbili

Transfer Adriana Šempera mogao je kroz bonuse narasti na 4 milijuna eura

07.06.2015., Zagreb - Memorijalni turnir Mladen Ramljak, finale Dinamo - Copenhagen. Dinamo je u finalu svladao Copenhagen i osvojio turnir. Adrian Semper, najbolji vratar i Marijan Vlak. 
Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
FOTO: PIXSELL/PIXSELL

Predstavnici Chelseaja, još uvijek aktualnog engleskog nogometnog prvaka, bili su u četvrtak u Dinamu s namjerom kupnje 18-godišnjeg vratara Adriana Šempera, javlja portal Goal.

Izdanak omladinske Dinamove škole prošlog je ponedjeljka napunio 18 godina, a već u srijedu londonski Chelsea pokušao je otkupiti prava na njega. U njemu vide investiciju za budućnost, a za to su bili spremni izdvojiti 2.5 milijuna eura koji bi, uz razne bonuse, eventualni transfer o kojem su pregovarali Zoran Mamić s Dinamove i tehnički direktor Michael Emenalo sa Chelseajeve strane, povisio na četiri milijuna eura. Dinamo je ponudu odbio.

Isti izvor javlja i da je mladi branič kluba Branimir Kalaica, inače igrač koji se spominje u kontekstu prelaska u Benficu, odbio potpisati ugovor s Dinamom kakvog su potpisali Moro, Brekalo, Soldo… Navodno je želio bolje uvjete suradnje s klubom, isti nisu prihvaćeni i sve to znači da će do kraja sezone biti ‘na ledu’ u klubu. Nije otputovao s ostatkom momčadi na pripreme u Rovinj.