Izborniče, nije bilo dobro! Evo što Hrvati misle o igri u Beogradu

Hrvatski izbornik Igor Štimac nakon utakmice u Beogradu je pričao kako igra naše reprezentacije nije bila bezidejna, već takav je bio plan...

7.9.2013.
13:44
VOYO logo

Barem se to odnosi na većinu čitatelja portala Net.hr koji su jasno poručili što misle o igri naše reprezentacije. Nakon dvoboja, pitali smo vas u anketi da s ocjenom od jedan do pet kažete što mislite o prezentaciji Hrvatske.

Glasalo je više od 10.000 čitatelja, a rezultati su porazni i dovoljno govore što Hrvatska misli o igri nogometaša. Najviše glasača, njih čak 43% posto dalo je ocjenu nedovoljan, a dovoljan njih 40 posto. Po dva posto glasača smatra da je Hrvatska igrala za četvorku i peticu, a 13% glasova ocjenilo je Vatrene trojkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije to bila bezidejna Hrvatska, to je bila Hrvatska s planom igre, planom koji je funkcionirao sve do isključenja Šimunića. Dao sam igračima do znanja da puste inicijativu, Mihajlović je krenuo s pet igrača Benfice, pokušavao iskoristiti njihovu uigranost. Mi smo ih pustili, jer smo znali da će pasti. Nisu nam neke probleme stvorili u prvom poluvremenu", podsjetimo se, bila je izjava izbornika Igora Štimca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo