SLIČNO JE PROŠAO I POZNATI HRVAT / Velikan ispao iz Europe, a ozloglašeni vlasnik, čiji je bijes osjetio i bivši hajdukovac, odmah otpustio dvojicu igrača

Image

Prije nekoliko mjeseci također ga je potjerao iz kluba

29.7.2021.
22:22
VOYO logo

Nekadašnji Hajdukov golgeter, danas već pomalo zaboravljeni hrvatski napadač, Ante Vukušić, znan i kao “Sinjski dijamant”, pronašao je krajem siječnja klub nakon što je prethodno raskinuo ugovor sa slovenskom Olimpijom.

Karijeru je nastavio u redovima nekadašnjeg europskog prvaka, Steaue iz Bukurešta, odnosno FCSB kako se klub odnedavno zove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pokazao mu izlazna vrata

Međutim, zbog slabog učinka samo nekoliko mjeseci poslije ozloglašeni gazda kluba Gigi Becali pokazao mu je izlazna vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidio sam dovoljno. Ostat će s nama do ljeta, ali neće igrati. Preslab je. Treba mu više mišića, više ulaska u teretanu, ali ne i na travnjak", poručio je i tako okončao Vukušićeve o budućnosti u klubu.

Izbacio dvojicu igrača

A Becali je sličnu stvar napravio i u četvrtak navečer nakon što je njegov klub ispao izgubio od Šahtara i izgubio šanse za plasman u konferencijsku ligu. Bijesan zbog toga kontroverzni vlasnik kluba istog trena otpisao je dvojicu nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vučur i Ondrašek su bivši. Raskinut ćemo im ugovore"; poručio je. Zanimljivo je to što su Stipe Vučur i Zdenek Ondrašek tek nedavno stigli u klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo