RONALDO SPASIO REAL U ZAVRŠNICI UTAKMICE: / Getafe šokirao kraljeve sumnjivim golom, Modrić na klupi

Image
Foto: AFP

U 8.

14.10.2017.
17:21
AFP
VOYO logo

Real je u madridsko predgrađe došao kao apsolutni favorit, ali su slavili golom postignutim samo pet minuta prije kraja kada je Cristiano Ronaldo zabio na dodavanje Isca. Aktualni prvaci Europe odlučno su krenuli u utakmicu. Uzeli posjed lopte u svoje noge i dominirali. Koliko su kraljevi dominirali najbolje dočarava posjed lopte do 39. minute od 70-30 % posjeda lopte u nogama Madriđana.

POTEZ ZBOG KOJEG SE MODRIĆ UHVATIO ZA GLAVU: Pogledajte kako je Ronaldo uništio mladog suigrača

U 39. minuti gosti sa Santiago Bernabeua poveli su 1-0. Karim Benzema napravio je sjajan solo prodor po desnoj strani i pucao unutar šesnaesterca. Guaita nije uspio obraniti šut, a lopta je ušla u donji lijevi kut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 56. minuti Getafe je zabio sumnjivi gol za 1-1. Francisco Portillo je odigrao dodavanje koje je pokupio Jorge Molina i zabio. No, na Twitteru je osvanuo i trenutak prilikom upućivanja lopte igraču Getafea. Itekako je situacija sumnjiva, pričat će se još o ovoj situaciji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldo je u 85. minuti zabio za 2-1. Luka Modrić na klupi je madridskog sastava. "Kraljevski klub" je sada drugi jer je Sevilla izgubila kod Athletic Bilbaoa s 0-1 golom Mikela Vesge (43). Real ima 17, a Sevilla 16 bodova, dok vodi maksimalna Barcelona (21), koja večeras igra derbi kod Atletica u Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo