JE LI MU TO TREBALO? / Gesta zbog koje će milijuni navijača podivljati. Pogledajte što je De Bruyne rekao kada su mu poklonili dres Uniteda

Image
Foto: Twitter

De Bruyne je ove sezone već uspio upisati deset asistencija u 11 utakmica i još je uvijek jedna od najomiljenijih figura u klubu

7.10.2022.
20:24
Twitter
VOYO logo

Ove sezone sva svjetla reflektora u Manchester Cityju uperena su u norveškog golgetera koji ruši sve rekorde, Erlinga Haalanda, međutim City i dalje u svojim redovima ima ponajboljeg veznjaka svijeta Kevina De Bruynea.

De Bruyne je ove sezone već uspio upisati deset asistencija u 11 utakmica i još je uvijek jedna od najomiljenijih figura u klubu, a zbog ove posljednje geste postat će i još omiljenija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poklonili mu dres Uniteda

Twitterom se, eto, proširio i video s De Bruyneom koji je postao viralan, a u njemu je De Bruyne ispalio dosta zapaljivu izjavu koja će jamačno isprovocirati milijunsku vojsku navijača Manchester Uniteda, ali će i oduševiti one Cityjeve.

Naime, De Bruyneu su poklonili dres Manchester Uniteda s njegovim imenom, a on potom upitao čovjeka: "Mogu li ga sada zapaliti"?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čovjek mu je odgovorio da mu je san vidjeti De Bruynea u dresu Uniteda, a KDB mu je na to replicirao retoričkim pitanjem: "Većina snova su iluzije, zar ne"?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo