potpisali ugovor / Gesta za pamćenje: 'Viole' ispunile obećanje i doživotno zbrinule Astorijevu obitelj

Image
Foto: Gianni Pasquini/IPA/PIXSELL

S klubom je Astori, prije nego što je preminuo, usmeno dogovorio da će potpisati novi ugovor. Nažalost, do toga nikad nije došlo, ali sjajan potez danas su napravili čelnici kluba

5.4.2019.
20:53
Gianni Pasquini/IPA/PIXSELL
VOYO logo


Prije točno 12 mjeseci i jednog dana nogometni svijet potresla je strašna vijest o iznenadnoj smrti kapetana Fiorentine i talijanskog nogometnog reprezentativca Davidea Astorija. 

Italija je bila u šoku, brojni slavni nogometaši iskazivali su svoju tugu i ogorčenost na društvenim mrežama danima nakon tragedije, a Astorijev sprovod brojao se u tisućama ljudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Italija u šoku: iznenada preminuo kapetan slavne Fiorentine Davide Astori

>>VIDEO Kakva majstorija! Badelj zabio prvijenac za Lazio pa posvetio gol tragično preminulom suigraču

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>>Smrt Davidea Astorija ujedno označava i smrt istinskog, neokaljanog nogometa

S klubom je Astori, prije nego što je preminuo, usmeno dogovorio da će potpisati novi ugovor. Nažalost, do toga nikad nije došlo, ali sjajan potez danas su napravili čelnici kluba i oduševili nogometni svijet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, u Fiorentini su pokazali koliko im je značio pokojni kapetan tako što su s Astorijevom obitelji potpisali ugovor kojim su se obvezali da će im doživotno isplaćivati plaću koji je imao u trenutku smrti, a pomaat će i njegovoj djeci u budućnosti. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svakako potez koji zaslužuje sve pohvale i koji se u današnjem poslovno orijentiranom svijetu nogometa rijetko viđa. Neka ih u budućnosti bude i više!

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo