Gerardo Martino vise nije trener Barcelone!

"U sporazumnom dogovoru s Barcelonom odlucili smo da je ovo bila moja posljednja utakmica na klupi katalonskog kluba", rekao je na novinskoj konferenciji Gerardo Tata Martino.

17.5.2014.
22:25
VOYO logo

"Cestitam Atletico Madridu. Bili su bolji. Zelim se zahvaliti predsjedniku kluba, Sandru Rosellu, Zubizarreti i svima koji su mi dali priliku. Zao mi je sto nisam s ovim sjajnim igracima uspio osvojiti veliki trofej ove sezone. Hvala i svim novinarima", rekao je izmedu ostalog Martino.

Nakon zavrsetka govora nije bilo pljeska za argentinskog strucnjaka, samo tisina, koja najbolje oslikava u kakvom ozracju Barcelona zavrsava ovu iznimno losu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Atletico Madrid je ove subote na Nou Campu uzeo bod i osvojio naslov prvaka Spanjolske, a katalonski je klub jos ranije porazen u finalu Kupa kralja od Real Madrida, te u cetvrtfinalu Lige prvaka upravo od danasnjeg suparnika.

Novi trener katalonskog kluba vjerojatno ce biti njegov bivsi igrac Luis Enrique, koji veceras po posljednji put s trenerske klupe vodi Celtu iz Viga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo