NESTAO ZA 20 DANA / Legendarni Gennaro Gattuso dobio otkaz u Fiorentini, razlog je gotovo nevjerojatan

Image
Foto: Profimedia

Prema pisanju talijanskih medija, posljednjih nekoliko dana odnosi su postali napeti

17.6.2021.
17:47
Profimedia
VOYO logo

Legendarni Talijan Gennaro Gattuso neće biti trener Fiorentine, objavio je toskanski klub u četvrtak, samo tri tjedna nakon što ga je imenovao trenerom.

"Fiorentina i Rino Gattuso su zajedničkim dogovorom odlučili da neće nastaviti preliminirne pregovore i da neće zajedno početi sljedeću sezonu", objavile su Viole u priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju talijanskih medija, posljednjih nekoliko dana odnosi su postali napeti zbog strategije koju treba provesti i sredstava koje treba uložiti za nova pojačanja.

Fiorentina, vlasništvo američkog poslovnog čovjeka talijanskog podrijetla Rocca Commissa, ističe kako " je odmah krenula u potragu za novim trenerom koji bi vodio klub prema rezultatima koje on i grad zaslužuju".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Gattuso / Profimedia

Tko će ga naslijediti?

Gattuso (43) je 25. svibnja imenovan trenerom Fiorentina za sljedeće dvije sezone, manje od 48 sati nakon što je napustio Napoli.

Dužnost je službeno trebao preuzeti 1. srpnja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sky Sport je u srijedu naveo nekoliko imena koji bi mogli sjesti na klupu Fiorentine nakon njenog razlaza s Gattusom, a to su Francuz Rudi Garcia te Talijani Andrea Pirlo i Claudio Ranieri.

Pogledajte najavu utakmice između Hrvatske i Češke:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo