GENIJALNI NAPADAČ NAPUŠTA DORTMUND: / Slavni Talijan pripremio čak 72 milijuna eura za Aubameyanga

Image

Aubameyang je u Dortmund došao 2013. iz francuskog Saint-Etiennea. Do danas je postigao 98 golova u Bundesligi, a prošle je sezone s 31 pogotkom bio najbolji strijelac prvenstva.

6.1.2018.
16:54
VOYO logo

Sjajni napadač Borussije Dortmund Pierre-Emerick Aubameyang (28) navodno je postigao dogovor s bogatim kineskim prvoligašem Guangzhou Evergrandeom u čije bi redove trebao preći nakon završetka bundesligaške sezone. Kineski mediji tvrde da je klub čiji je trener slavni Fabio Cannavaro dobio lokalnu bitku protiv Beijing Guoana i osigurao usluge Aubameyanga za kojeg će platiti 72 milijuna eura odštete.

'Nagađanja će biti dokle god je ovdje'

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Borussijin izvršni direktor Hans-Joachim Watzke odbija potvrditi dogovor i ističe kako se radi samo o spekulacijama.

"Nagađanja oko Aubameyanga će trajati dokle god bude ovdje. Više ništa ne želim komentirati", rekao je Watzke za Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Aubameyang je u Dortmund došao 2013. iz francuskog Saint-Etiennea i vrlo brzo se pokazao kao veliko pojačanje. Do danas je postigao 98 golova u Bundesligi, a prošle je sezone s 31 pogotkom bio najbolji strijelac prvenstva. Ove je sezone zabio 13 golova i na ljestvici strijelaca zaostaje samo za Robertom Lewandowskim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo