GENERALKA ZA BAYERN: / Dinamo muku muči s ozljedama stopera

Image
Foto: PIXSELL, Jurica Galoic

Nakon dva gostovanja protiv Hajduka (0:0) i Oštrca (7:1), Dinamo se vraća kući, na Maksimir. Sljedeća utakmica za Modre je ligaški sraz s Osijekom.

24.9.2015.
13:18
PIXSELL, Jurica Galoic
VOYO logo

"Čeka nas prvenstvena utakmica protiv ekipe koja nam u Osijeku proteklih godina radi dosta problema. Osijek nije u ugodnoj situaciji zbog investitora i imaju svojih problema, ali nećemo razmišljati o tome. Trebamo ih respektirati i moramo biti na razini da bismo ih dobili. Želimo se vratiti pobjedama nakon remija u Splitu i napravit ćemo sve da upišemo pobjedu i sva tri boda"", rekao je trener u uvodu dok je Josip Pivarić, nogometaš koji je zabio gol Arsenalu na Maksimiru, dodao:

Image
KAPETAN ARSENALA: /

'Sve nas je pogodio poraz od Dinama'

Image
KAPETAN ARSENALA: /

'Sve nas je pogodio poraz od Dinama'

Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor
Image
Foto: PIXSELL, Slavko Midzor

"Prvenstvo nam je jako bitno i moramo nizati pobjede. Igramo protiv Osijeka i želimo dobiti kako bismo u što boljem raspoloženju krenuti prema Njemačkoj i Bayernu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problemi s ozljedama

Dinamo sraz protiv Osijeka dočekuje sa problemima s ozljedama. Posebno u zadnjoj liniji. Mamić nće moći računati na nekolicinu igrača.

"Iskreno, bit će dosta promjena u sastavu, ali i da sada znam koje – ne bih rekao. Ono što sam siguran je da ne možemo računati na Sigalija, Pinta, Schifu i Pavičića. Vjerojatno neće igrati ni Taravel koji osjeća posljedice želučane viroze ni Benković kojeg mislimo da je nakon serije utakmica i ozljede važnije sačuvati za ono što nas čeka".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pa tko će onda igrati stopera?

"Ne znam, možda i Henriquez", u šali je kazao Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj
Image
Foto: PIXSELL, Igor Kralj

Nogometaši Dinama pobijedili su pred 17.000 gledatelja u Maksimiru albanski Skënderbeu s 4:1 i plasirali se u Ligu prvaka.

Pivarić u odličnom raspoloženju dočekuje Osijek. Hrvatski izbornik Ante Čačić uvrstio ga je na popis reprezentativaca za nadolazeće eurokvalifikacijske srazove protiv Bugarske i Malte.

Piva je u sjajnom raspoloženju

"Jako sam sretan i ponosan jer mi je drago da se moja dobra forma prepoznala. Svakom sportašu je velika čast igrati za svoju zemlju i jedva čekam okupljanje. Vjerujem da svojim igrama mogu pomoći reprezentaciji", rekao je o pozivu u reprezentaciju Josip Pivarić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedećeg utorka, Dinamo u sklopu 2. kola skupine F Lige prvaka gostuje na Allianz Areni kod velikog Bayern Munchena. Još jedna velika utakmica za Dinamo.

Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

"Drago mi je da se Lewandowski ispucao, rekao je kroz smijeh bočni igrač Dinama o impresivnih pet golova koje je napadač Bayerna zabio u jednom poluvremenu prije par dana Wolfsburgu pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Arsenal kao putokaz za Bayern

"Dat ćemo sve od sebe da im pomrsimo račune. Ja sam sportaš i nikome ne priznam da je bolji dok se ne odigra utakmica. Naravno, oni su jedna od najjačih momčadi svijeta, ali nadam se da oni neće imati dobar dan, a da će nama biti fantastičan".

Zoran Mamić je na to dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Što znači dobra utakmica? Izbjeći poraz... Nije to utopija ili junačenje, ali sportski je misliti da možeš odigrati najbolje u životu, oni malo lošije i da se može nešto izvući. Naravno, ne tvrdim da će biti dobro u Njemačkoj, ali ako ćemo igrati kao protiv Arsenala sam uvjeren da možemo biti dobri", zaključio je trener Dinama".

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo