UKAZAO SE SASVIM SLUČAJNO / Gdje je nestao Davor Šuker? Bivši fiktivni šef HNS-a i slavni golgeter snimljen na drugom kraju svijeta u društvu 'El Animala'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Hrgović je svoju pobjedu proslavio ritualom, kao i nakon svake pobjede otišao je sa svojom ekipom jesti u McDonald's

6.12.2021.
11:17
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Ponajbolji hrvatski boksač, Filip Hrgović, proteklog je vikenda stigao do impresivne 14. pobjede u profesionalnoj karijeri. U Las Vegasu je svladao njemačko-srpskog borca Emira Ahmetovića i to tehničkim nokautom u trećoj rundi, a riječ je o borcu koji je do tada imao deset pobjeda iz deset mečeva, no bili su to mahom slabi i neugledni protivnici.

Hrgović je svoju pobjedu proslavio ritualom, kao i nakon svake pobjede otišao je sa svojom ekipom jesti u McDonald's, a tamo ga je dočekalo pravo iznenađenje. Na drugom kraju svijeta u McDonald'su je sreo, ni manje ni više, nego bivšeg fiktivnog predsjednika HNS-a i legendarnog golgetera Vatrenih, Davora Šukera. Šuker se slikao s Hrgovićem i ekipom, a fotografiju je na svom Instagramu objavio Filipov promoter Nisse Sauerland. Pa eto, ako ste se pitali gdje je Šuker nestao nakon što je izgubio funkciju u HNS-u, dobili ste odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo