Gazda Tottenhama zabranio Modrićev odlazak iz kluba!

Nakon tjedana kalkuliranja s Modrićevim odlaskom iz Tottenhama, javio se i predsjednik londonskog kluba te po prvi puta, kategorički i jasno poručio: 'Nema šanse da prodamo Luku Modrića!'.

2.6.2011.
12:30
VOYO logo

Priča je već pomalo izlizana, ali ovoga se puta u nju umiješao i gazda Tottenhama Daniel Levy, čije su namjere posljednjih dana indirektno prenosili klupski dužnosnici. Levy je sada odlučio sam okončati priču o odlasku Luke Modrića iz kluba te je jasno i javno poručio:

"Nema šanse da prodamo Modrića!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovakav scenarij potvrdio je i menadžer Tottenhama. Harry Redknapp otkrio je da klub više ne računa na Robbieja Keanea, najbolje plaćenog igrača Spursa kojeg stalno šalju na posudbu, no također je još jednom naglasio da će zadržati Luku Modrića i Garetha Balea.

"Predsjednik kluba i ja posljednjih dana stalno razgovaramo o njima, i zaključili smo da ih nećemo prodavati. Modrić i Bale su dvojac oko kojeg ćemo graditi momčad koja će iduće sezone u engleskoj ligi izboriti mjesto koje vodi u Ligu prvaka", zaključio je Redknapp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ovo dogodilo se u trenutku kad je Luka po prvi put sramežljivo najavio kako bi mogao i otići iz Tottenhama.

"Stalno me svi ispituju što će se dogoditi, prelazim li u Manchester United ili u neki drugi klub. No, moj je odgovor uvijek isti, a to je da sam još igrač Tottenhama", rekao je Modrić, a onda i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ali dođe li ponuda dobra i za Tottenham i za mene, transfer je, naravno, moguć".

cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201105300212006 arti-201105290327006 arti-201105300912006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo