Gazda puko nakon remija: 'Dođite i ubijte nas'

'Bugari ne zaslužuju ni živjeti, dođite i ubijte nas. Ovdje se radi o lobiju. Šuker je razgovarao u tunelu sa sucem.

19.7.2012.
9:16
VOYO logo

Dinamo je u prvoj utakmici 2. pretkola Lige prvaka u Razgradu u 93. minuti zabio gol za izjednačenje (1:1) i može se reći da sretno očekuje uzvrat u Zagrebu.

Isto se ne može reći za bugarskog prvaka čiji je gazda Kiril Domuščijev nakon utakmice iznio teoriju zavjere te optužio UEFA-u, suce, pa i Davora Šukera koji mu je uoči utakmice darovao svoj dres...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bugari ne zaslužuju ni živjeti, dođite i ubijte nas. Ovdje se radi o lobiju. Šuker je razgovarao u tunelu sa sucem. Bugarski suci su bolji od ovih, a da su ovo napravili proglasili bi ih korumpiranim", izjavio je ljuti Domuščijev koji se pita zašto je Šuker kao predsjednik HNS-a uopće došao na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I na terenu je bilo puno emocija pa se tako Domagoj Vida u jednom trenutku jako naljutio na Sammira jer je loše odrađivao obrambene zadatke.

"Sammir se mora više žrtvovati za momčad! Nisam bio zadovoljan njegovom igrom u fazi obrane, zato sam se naljutio. Odličan je igrač, ali mora igrati i obranu", izjavio je Vida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamovi heroji Ivan Kelava i Ante Rukavina su ovako prokomentirali susret:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U prvom dijelu nismo bili onakvi kakvi smo trebali i očekivali biti, ali nakon primljenog gola smo ubacili u brzinu više i na koncu došli do tog vrijednog pogotka. Idemo dalje, za par dana imamo Inter, a onda uzvratnu utakmicu protiv Ludogoreca gdje ćemo pred svojim navijačima biti bolji i, uvjeren sam, proći dalje", kazao je Kelava, a Rukavina dodao:

"Naravno da sam sretan zbog gola iako je manje bitno tko je zabio; samo da smo mi uspjeli ugurati loptu u mrežu i zabiti gol u gostima. Ništa još nije riješeno, no sigurno da će nam biti lakše u uzvratu kada imamo laganu prednost. Ludogorec je pokazao kako su kvalitetna momčad i morat ćemo biti bolji u Zagrebu", izjavio je Rukavina za službenu stranicu Modrih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više o temi: specijal-201102150360004-Liga prvaka

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo