VIDEO gadne ozljede Garetha Balea: / Iznesen na nosilima!

Nogometaši Tottenhama će s nikakvom prednošću otići na St.

4.4.2013.
23:35
VOYO logo

Tottenham i Basel odigrali su na White Hart Laneu 2:2. Nije londonski klub samo ostvario loš rezultat, već je tijekom ogleda protiv švicarskog prvaka ostao bez najboljeg igrača i strijelca Garetha Balea. Velški se nogometaš ozlijedio na samom kraju ogleda kada je gadno iskrenuo gležanj te je na nosilima iznesen s travnjaka.

Prve informacije engleskih medija govore da je lako moguće da je Bale za Tottenham izgubljen do kraja sezone, no ipak se čeka što će reći liječnici nakon pregleda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Basel je šokirao domaćina unutar samo pet minuta prvog dijela. Kontra je u 30. minuti završila tako što je odbijanac u domaća vrata pospremio Stocker, a već je u 34. minuti bilo 2-0 kada je Frei, nakon kornera, precizno glavom pogodio domaću mrežu. Iako su bili vidno uzdrmani igrači Tottenhama su do kraja prvog dijela smanjili, makar su mogli i izjednačiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon duge fliper-igre u gostujućem šesnaestercu Adebayor je u 40. smanjio na 2:1, a samo nekoliko minuta kasnije je Parker promašio nemoguće - prazna vrata s dva metra udaljenosti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tottenham je ipak izjednačio u 58. minuti sjajnim dalekometnim pogotkom Islanđanina Sigurdssona, ali do pobjede klub iz Londona ipak nije stigao. I jedni i drugi su do kraja mogli zabiti još koji pogodak, ali je ostalo 2:2.

Benfica je s 3:1 pobijedila Newcastle i tako došla do 16. pobjede u posljednjih osamnaest ogleda, u svim natjecanjima. Dobila je Benfica i osmu domaću utakmicu zaredom, a posljednji je put lisabonska momčad na svom travnjaku ostala bez pobjede dalekoga 13. siječnja (Porto 2:2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su imali sjajno otvaranje, pa je tako Sissokoov bijeg rezultirao asistencijom za Cissea i pogotkom. Dogodilo se to u 13. minuti, ali je već u 25. bilo 1:1 nakon što je Krul tek odbio jedan udarac, ali je na odbijenu loptu najbolje reagirao Španjolac Rodrigo i pospremio je u mrežu za 1:1.

U nastavku je Benfica nova dva pogotka postigla u 65. i 71. minuti. Prvo je Brazilac Lima iskoristio grešku u dodavanju gostujuće obrane, te je iskosa preizno pogodio za 2-1, a potom je Paragvajac Cardozo bombastično realizirao penal za 3-1. Newcastle na kraju čak može biti zadovoljan ovim porazom, jer je moglo završiti i s većom razlikom. Benfica je, primjerice, imala pet puta više udaraca u okvir vratiju (10-2).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Benfica - Newcastle 3-1 (Rodrigo 25, Lima 65, Cardozo 71-11m / Cisse 13) Tottenham - Basel 2-2 (Adebayor 40, Sigurdsson 58 / Stocker 30, Frei 34) Chelsea - Rubin 3-1 (Torres 16, 70, Moses 32 / Natcho 41-11 m) Fenerbahçe - Lazio 2-0 (Webo 78-11 m, Kuyt 90+1)

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo