VIDEO: / Ronaldo i bajernovci, pogledajte ovo! Ovo je opasno upozorenje

U noći s ponedjeljka na utorak u Miamiju je odigrana jedna od posljednjih prijateljskih utakmica uoči početka Svjetskog prvenstva, u kojoj je Gana sa 4:0 slavila protiv Koreje.

10.6.2014.
9:23
VOYO logo

Hat-trick Jordana Ayewa i jedan pogodak Asamoaha Gyana presudio je borbenim Korejcima, koji nisu bili toliko slabiji kako rezultat sugerira. Uostalom pitanje je kako bi susret i završio da nije sumnjivo poništen izjednačujući pogodak Korejaca, odnosno da je sudac svirao prekršaj Gyana u situaciji kada je uzeo loptu na centru, a nakon toga postigao pogodak.

Posebno je lijep bio treći pogodak na susretu, koji je Ayew zabio udarcem s 20-ak metara. Kod prvog je imao sreće da se lopta na putu prema mreži odbila od korejskog igrača i prevarila vratara, dok kod posljednjeg gola nije imao težak zadatak podmetnuti nogu i usmjeriti loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovim je rezultatom Gana, koja je smještena u skupini G na SP u Brazilu zajedno s Njemačkom, Portugalom i SAD-om, najavila velike stvari poslala opasnu poruku svojim protivnicima. Koreja je pak u skupini H zajedno s Alžirom, Belgijom i Rusijom.

//www.dailymotion.com/embed/video/x1yzls5

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo