'LUDNICA' U ZAGREBU / Jao, kakav nas spektakl očekuje, oslabljeni Dinamo pred europskom premijerom: 'Ovo smo čekali godinama...'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Dinamo turnir otvara 24. listopada protiv švedskog Orebroa

23.10.2023.
16:11
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Prije početka turnira Glavne runde Lige prvaka kojoj je domaćin Futsal Dinamo, a koji se od 24. do 27. listopada održava u KC Dražen Petrović, prvak Hrvatske Dinamo održao je konferenciju za medije u Zagrebu.

Image
UH, NIJE DOBRO /

Dinamovci u šoku: Ključni igrač otpao za nadolazeće utakmice, Plavi će po važne bodove morati bez njega

Image
UH, NIJE DOBRO /

Dinamovci u šoku: Ključni igrač otpao za nadolazeće utakmice, Plavi će po važne bodove morati bez njega

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo turnir otvara 24. listopada protiv švedskog Orebroa, u srijedu 25. listopada slijedi ogled protiv poljske Lubawe, a 27. listopada sastaju se Futsal Dinamo i crnogorski Titograd. 

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Elitnu rundu natjecanja prolazi samo osvajač skupine.

"Nakon završenog finala, ljudi nas ispituju kada se igra Liga prvaka. Meni je sve ovo vrijeme bilo bitno zadržati fokus momčadi na domaćem prvenstvu. Taj dio smo odradili uspješno, osvojenim Superkupom i dobrim ulaskom u prvenstvo u kojem smo upisali tri pobjede u prva četiri kola. Sada je pred nama Liga prvaka. Nešto što smo čekali godinama“, rekao je za početak Matija Đulvat, trener Futsal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Dinamovi protivnici su prilična nepoznanica.

"Poljski prvak Lubawa nam je glavni konkurent za prolaz. Titograd iz Crne Gore i Örebro iz Švedske su možda malo slabiji, no nećemo podcijeniti nikoga. U skautiranju protivnika pomogli su mi naši treneri koji rade ili su radili u Poljskoj poput Antuna Bačića, Frane Despotovića i Marija Modrušana. Dobro ćemo se pripremiti za sve utakmice, no u srijedu nas, rekao bih, ipak očekuje ključni susret skupine. Teren će na kraju biti najbolji pokazatelj“, rekao je Đulvat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Futsal Dinamo je prošao veliki krug od amaterskog kluba koji se predstavio na Šalati do kluba koji je prvak države i igra Ligu prvaka u futsalu.

"Tada nam niti na kraju pameti nije bilo da ćemo u ispunjenom Draženovom domu osvajati prvenstvo i igrati Ligu prvaka, da će se tražiti karta više. Futsal pokret je u zadnjih desetak godina snažno narastao, što se vidjelo i na nedavnoj utakmici reprezentacije u Domu sportova II kada je također bila ispunjena dvorana. Ove utakmice sada dočekujemo i u znak sjećanja na naše anđele Oskara Kadrnku, Matiju Capara i Mate Čuljka koji će ovu Ligu prvaka ispratiti s nekog boljeg mjesta“, rekao je Đulvat i napomenuo kako na raspolaganju ima cijelu momčad izuzev Tihomira Novaka koji će biti spreman za utakmice kroz nekih dva do tri tjedna. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo