SEZONA POČINJE SUTRA / U tijeku je reprezentativna stanka, ali Bad Blue Boysi ne odmaraju: Njihov klub ovog vikenda lovi još jedan trofej

Image

Sezona počinje turnirom najboljih...

8.9.2023.
16:28
VOYO logo

Ovog će se vikenda u zagrebačkom Domu sportova II održati Hrvatski malonogometni Superkup koji će obilježiti početak nove klupske sezone hrvatskog futsala.

Image
UTAKMICA SEZONE /

Futsal Dinamu stigla neočekivana podrška kojoj se nisu nadali: 'Svi u Dvojku - ajmo Plavi!'

Image
UTAKMICA SEZONE /

Futsal Dinamu stigla neočekivana podrška kojoj se nisu nadali: 'Svi u Dvojku - ajmo Plavi!'

Na Superkup turniru sudjeluju prvak države Futsal Dinamo, ujedno i domaćin natjecanja, doprvak Olmissum, osvajač Hrvatskog kupa Futsal Pula te finalist Kupa Šibenik 1983.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir će otvoriti Futsal Pula i Šibenik 1983 u subotu u 16.30 sati, a u 19 sati na rasporedu je repriza prošlosezonskog finala prvenstva Hrvatske između Futsal Dinama i Olmissuma. Pobjednici polufinalnih susreta u nedjelju u 18 sati igraju finale, a isti dan, s početkom u 15.30 sati, odigrat će se i utakmica za treće mjesto.

''Mi kao klub domaćin i HNS kao organizator natjecanja potrudili smo se da i organizacija natjecanja prođe u najboljem redu i da na dostojan način otvorimo novu klupsku sezonu. Veselimo se početku sezone i borbi za prvi trofej. Vjerujem da će navijači u velikom broju pohoditi Dom sportova II tijekom oba dana i da ćemo uspješno otvoriti novu sezonu u kojoj branimo naslov prvaka Hrvatske, a prvi put u povijesti igrat ćemo i Ligu prvaka'', rekao je Nikola Milojević, predsjednik Futsal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bad Blue Boysi će tako unatoč reprezentativnoj pauzi imati pune ruke posla, te naravno pokušati svojim navijanjem voditi Plave do novog trofeja.

I predsjednik HNS-a raduje se ovom događaju

Za HNS je ovo prilično zahtjevan tjedan. Osim što hrvatska nogometna reprezentacija u petak na Rujevici dočekuje Latviju u sklopu kvalifikacija za Euro 2024., HNS je ujedno i domaćin trećeg izdanja U19 Europskog prvenstva u futsalu koje se do 10. rujna održava u Poreču.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Naravno da je seniorska reprezentacija u fokusu javnosti, no ovaj tjedan je vrlo atraktivan uvod i u novu sezonu futsala. Siguran sam da ljubitelje futsala čeka sjajan turnir Superkupa, a još su mi svježa sjećanja na fenomenalnu završnicu prošlog prvenstva te atmosferu koja je pratila te odlične dvoboje Futsal Dinama i Olmissuma'', izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo