ČETIRI NAJBOLJA / Superkup se igra u Zagrebu, a domaćin je Futsal Dinamo

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Zanimljiv futsal vikend je pred nama...

8.9.2023.
16:35
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ovog će se vikenda u zagrebačkom Domu sportova II održati Hrvatski malonogometni Superkup koji će obilježiti početak nove klupske sezone hrvatskog futsala.

Image
TIHOMIR NOVAK /

Jedan od junaka Futsal Dinama: 'Ovo mi je sedma titula, ali ima posebnu težinu'

Image
TIHOMIR NOVAK /

Jedan od junaka Futsal Dinama: 'Ovo mi je sedma titula, ali ima posebnu težinu'

Na Superkup turniru sudjeluju prvak države Futsal Dinamo, ujedno i domaćin natjecanja, doprvak Olmissum, osvajač Hrvatskog kupa Futsal Pula te finalist Kupa Šibenik 1983.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Turnir će otvoriti Futsal Pula i Šibenik 1983 u subotu u 16.30 sati, a u 19 sati na rasporedu je repriza prošlosezonskog finala prvenstva Hrvatske između Futsal Dinama i Olmissuma. Pobjednici polufinalnih susreta u nedjelju u 18 sati igraju finale, a isti dan, s početkom u 15.30 sati, odigrat će se i utakmica za treće mjesto.

„Mi kao klub domaćin i HNS kao organizator natjecanja potrudili smo se da i organizacija natjecanja prođe u najboljem redu i da na dostojan način otvorimo novu klupsku sezonu. Veselimo se početku sezone i borbi za prvi trofej. Vjerujem da će navijači u velikom broju pohoditi Dom sportova II tijekom oba dana i da ćemo uspješno otvoriti novu sezonu u kojoj branimo naslov prvaka Hrvatske, a prvi put u povijesti igrat ćemo i Ligu prvaka“, rekao je Nikola Milojević, predsjednik Futsal Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za HNS je ovo prilično zahtjevan tjedan. Osim što hrvatska nogometna reprezentacija u petak na Rujevici dočekuje Latviju u sklopu kvalifikacija za Euro 2024., HNS je ujedno i domaćin trećeg izdanja U19 Europskog prvenstva u futsalu koje se do 10. rujna održava u Poreču.

„Naravno da je seniorska reprezentacija u fokusu javnosti, no ovaj tjedan je vrlo atraktivan uvod i u novu sezonu futsala. Siguran sam da ljubitelje futsala čeka sjajan turnir Superkupa, a još su mi svježa sjećanja na fenomenalnu završnicu prošlog prvenstva te atmosferu koja je pratila te odlične dvoboje Futsal Dinama i Olmissuma“, izjavio je predsjednik HNS-a Marijan Kustić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo