MALONOGOMETNE RADOSTI / Futsal Dinamo i Olmissum reprizom finala prvenstva otvaraju novu sezonu

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Plavi brane naslov, u elitni rang ušla još jedna zagrebačka momčad

22.9.2023.
15:26
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ovog petka počinje novo izdanje HMNL-a, najluđeg domaćeg prvenstva. Malonogometaši nakon nevjerojatne uzbudljive završnice prošle sezone ponovno započinju svoj put prema vrhu, a na samom startu čeka nas poslastica.

Image
ODRŽAN ŽDRIJEB /

Futsal Dinamo i Olmissum doznali protivnike u Ligi prvaka

Image
ODRŽAN ŽDRIJEB /

Futsal Dinamo i Olmissum doznali protivnike u Ligi prvaka

Utakmica prvog kola definitivno je ona između Futsal Dinama i Olmissuma, klubova koji su igrali finale doigravanja prije samo nekoliko mjeseci, a ujedno su i naši predstavnici u Ligi prvaka. Utakmica počinje u 20.15, a igra se u Dvojci Doma sportova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove dvije momčadi igrale su u istoj dvorani i prije dva tjedna, kada su Plavi nakon raspucavanja svladali goste iz Omiša u polufinalu Superkupa, nakon čega su osvojili i još jedan trofej porazivši MNK Šibenik 1983 u finalu.

Glavni favorit je branitelj naslova, Dinamo, koji je svoju momčad održao na okupu, a u klub je stigao i iskusni Nikola Gudasić. Također, na tron pretendiraju i Olmissum, Novo Vrijeme i dubrovački Square, no već svi dobro znamo da u ovoj ligi svatko može dobiti svakog, i zato je toliko volimo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspored utakmica

U petak igraju Square i Crnica, te Vrgorac i novopečeni prvoligaš Uspinjača-Gimka. Njihovi susreti počinju u 18 sati, dok je derbi kola rezerviran za već spomenutih 20.15 između Plavih i Zelenoplavih.

U subotu će Osijek dočekati Novo Vrijeme od 20 sati, dok će kolo zaključiti Torcida i Pula, čija utakmica počinje u nedjelju od 18 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

BKFC 50 iz Denvera ekskluzivno gledajte 23. rujna na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo