FULHAM SE NA SPEKTAKULARAN NAČIN VRATIO U PREMIERSHIP: / Svladali Brentford u finalu i zabili im golčinu s 40 metara

Image
Foto: Profimedia

Oba pogotka za klub iz Londona postigao je junak susreta Joe Bryan

4.8.2020.
23:36
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Fulhama vratili su se nakon samo jedne sezone izbivanja u englesku Premijer ligu svladavši u finalu doigravanja Druge lige na Wembleyu Brentford nakon produžetka s 2-1 (0-0).

Oba pogotka za klub iz Londona postigao je junak susreta Joe Bryan (105, 118). Na isteku prvoga produžetka Bryan je iz slobodnog udarca s više od 40 metara iznenadio vratara Brentforda Rayu, koji je očekivao centaršut a ne udarac prema vratima. U 118. minuti preciznu akciju Fulhama i dodavanje Mitrovića okončao je Bryan prebacivši vratara za 2-0, a Brentford je smanjio u 124. minuti preko Dalsgaarsda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Joe Bryan of Fulham celebrates scoring the 1st goal Brentford v Fulham, EFL Sky Bet Championship Play-off Final,Football, Wembley Stadium, London, UK - 04 Aug 2020,Image: 549880002, License: Rights-managed, Restrictions: EDITORIAL USE ONLY No use with unauthorised audio, video, data, fixture lists, club/league logos or "live" services. Online in-match use limited to 120 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications., Model Release: no

Bila je to utakmica koja je Fulhamu donijela golemi financijski dobitak od čak 150 milijuna eura, a Brentford je ispao najveći gubitnik jer mu je u zadnjem kolu regularnog dijela trebala pobjeda za povijesni, izravni plasman u Premijer ligu, ali su kod kuće izgubili od Barnsleya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo