POSVE IZNENADA / Francuzi naprasno otkazali doček nogometaša! Sad je poznat i razlog

Image
Foto: Profimedia.hr

Francuzi su u četvrtom finalu izgubili drugi put. Prije četiri godine osvojili su naslov u Rusiji

19.12.2022.
13:43
Profimedia.hr
VOYO logo

 U Parizu je otkazan današnji doček francuske nogometne reprezentacije koja je u nedjelju izgubila od Argentine u finalu Svjetskog prvenstva u Katru, javlja francuska tiskovna agencija AFP.

Prema riječima predsjednika Francuskog nogometnog saveza (FFF) Noela Le Graeta, nakon slijetanja u domovinu nogometaši samo žele otići kući.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isprva su planirali kraću ceremoniju na Place de la Concorde, ali su zbog poraza već otkazali klasičnu paradu na Champs-Élysées. Sada je, kako je rekao Le Graet za televizijsku postaju BFMTV, otkazana i kraća ceremonija. Zrakoplov s francuskim nogometašima sletjet će u zračnu luku Roissy oko 18 sati.

'Igrači samo žele ići kući'

"Igrači samo žele ići kući, tako da neće biti dočeka na Champs-Élysées. Umjesto toga, otići će kući odmah nakon što zrakoplov sleti", rekao je predsjednik FFF-a Le Graet u kratkoj izjavi koju prenosi AFP.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuzi su u nedjelju razočarani napustili stadion Lusail u Dohi. Nakon 90 minuta na semaforu je bilo 22, nakon produžetaka bilo je 3-3, a u sudačkoj nadoknadi Argentinci su bili uspješniji s 4-2 i slavili treći naslov u povijesti.

Francuzi su u četvrtom finalu izgubili drugi put. Prije četiri godine osvojili su naslov u Rusiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo