VIDEO: / Užas! Teška ozljeda jednog od najboljih napadača svijeta!

U srijedu je igran dio utakmica šesnaestine finala francuskog nogometnog Kupa, u kojima, kao i inače, nije nedostajalo iznenađenja. Prva vijest je sigurno teška ozljeda Radamela Falcaa.

23.1.2014.
9:05
VOYO logo

Monaco je rutinski obavio posao kod Monts Or Azerguesa. Pobijedio je 3:0 jednim pogotkom Radamela Falcaa i dva Emmanuela Rivierea.

Inače, do 63. minute je bilo nestabilnih 1:0 za goste, a onda je Riviere unutar 10 minuta zabio dva puta i riješio utakmicu. Hrvatski vratar Danijel Subašić s klupe je gledao uspjeh suigrača, a njegovo je mjesto na vratima zauzeo Argentinac Romero.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, sve je to zasjenila teška ozljeda Falcaa, na kojeg je opasno nasrnuo domaći obrambeni igrač. Kolumbijskom nogometašu nastradali su ligamenti koljena, te je travnjak napustio na nosilima, a prema posljednjim informacijama čeka ga šestomjesečni oporavak zbog kojeg će propustiti SP.

Najveće iznenađenje je ispadanje PSG-a, koji je poražen na domaćem terenu od Montpelliera (2:1). Pogodak glavom Victora Montana, poslije kornera u 69. minuti, bio je odlučujući, a silni napadi PSG-a u posljednjih 20 minuta nisu donijeli izjednačenje i nadu kroz produžetke za plasman dalje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatan Ibrahimović imao je odličnu šansu (ušao je u igru u 66. minuti), ali se nije najbolje snašao pri udarcu iz blizine, dok je zapravo najbolja šansa PSG-a u završnici bio nedosuđeni, evidentni jedanaesterac poslije prekršaja na Cavaniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Baš je Urugvajac bio strijelac jedinog pogotka za PSG u 30. minuti (s metra udaljenosti), dok je prvi strijelac na ogledu bio Daniel Congre u 20. minuti.

PSG - Montpellier 1-2 (Cavani 30 / Congre 20, Montano 69)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monts Or Azergues - Monaco 0-3 (Falcao 29, Riviere 63, 72)

Rousse Monticello - Bordeaux 0-0, 4-3 nakon jedanaesteraca

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Yzeure - Lyon 1-3 (M'Baye 75 / Briand 77, Gourcuff 81, Malbranque 85)

Moulins - Toulouse 2-1 (Da Silva 46, 86 / Ben Basat 31)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo