Bijes legendarnog kapetana: 'Neka Juve igra u vlastitoj ligi'

Nogometaši Juventusa su u derbiju talijanske Serije A pobijedili Romu s 3:2, ali čini se da se bura nakon nedjeljne torinske utakmice neće tako brzo smiriti.

6.10.2014.
10:47
VOYO logo

U dvoboju klubova koji su u uvodnih pet kola osvojili maksimalan broj bodova kraći je kraj izvukla Vučica i to nakon sjajnog voleja Leonarda Bonuccija u 86. minuti.

Bila je to 'točka na i' burnog derbija u kojem su tri gola pala s bijele točke, obje su momčadi ostale s igračem manje, a s klupe je udaljen i trener gostiju Rudi Garcia. Bijes Rimljana izazvala su oba penala za domaće: prvi je dosuđen nakon što je lopta u ruku pogodila Maicona, premda je upitno je li Brazilac uopće bio u šesnaestercu, a drugi nakon kontakta između Miralema Pjanića i Paula Pogbe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Iz Rome tvrde da su oštećeni, a najdalje je otišao legendarni kapetan Francesco Totti koji je optužio Juventus za nečasne radnje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je velika sramota. Došli smo u Torino igrati, ali vidjeli ste što se dogodilo. Već godinama se ponavljaju isti incidenti. Ne znam jesu li nas pobijedili suci, ali sigurno nas nije pobijedio Juventus. Da, ljuti smo, ali smo i svjesni da smo velika momčad i da moramo podići glave", ispalio je 38-godišnji nogometaš, ali nije se na tome zaustavio.

"Juventus bi trebao imati svoju vlastitu ligu jer, na ovaj ili onaj način, uvijek pobjeđuje. Nisam jedini koji tako misli, svi bi u Italiji trebali raspraviti o tome. U svakoj sumnjivoj situaciji uvijek se sudi penal za Juventus. Sada se moram zaustaviti jer ako nastavim, zaradit ću suspenziju", zaključio je bijesni Totti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo