FRANCE FOOTBALL OBJAVIO ANKETU ZA ZLATNU LOPTU, PA JE UKLONIO: / Ovo su rezultati koji im se nisu baš svidjeli

Image
Foto: AFP

Približava se dodjela Zlatne lopte po izboru France Footballa

11.10.2018.
19:55
AFP
VOYO logo

Sve brže idemo ususret prema ovogodišnjoj svečanosti dodjele Zlatne lopte, po izboru France Footballa. Nagrada, koja ide najboljem igraču svijeta za prethodnu godinu, trenutno pripada Portugalcu Cristianu Ronaldu, a u posljednjih deset godina je nije osvajao nitko osmi njega i Argentinca Lionela Messija.

Neko vrijeme se već priča kako bi upravo ovo mogla biti godina kada će tom monopolu doći kraj. Naime, Luka Modrić je osvojio Zlatnu loptu za najboljeg igrača Svjetskog prvenstva, a nakon toga je osvojio i FIFA-inu nagradu The Best. Međutim, španjolski Mundo Deportivo govori i o tome kako je favorit France Footballa osvajač Svjetskog prvenstva i Europske lige – Antoine Griezmann.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilo kako bilo, France Football je nedavno objavio on-line anketu gdje su svi zainteresirani mogli glasati za igrača koji po njima zaslužuje osvojiti ovogodišnju Zlatnu loptu. Nakon više od 700 000 glasova, Antoine Griezmann je dobio tek 1%, a France Football je ubrzo i maknuo anketu i pobrisao rezultate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uvjerljivo najviše glasova je dobio Lionel Messi (48%), a nakon njega Mohamed Salah (31%) i Ronaldo (8%). Luka Modrić je dobio tek nešto više glasova od Griezmanna (2%). Hoće li ovi rezultati ikako utjecati na glasovanje France Footballa, ostaje za vidjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo