FOTO: / Split slavi! Hajduk natrpao bivšeg dinamovca!

Za spektakl na Poljudu povodom 103. rođendana Hajduka može se reći kako je najava bila najobičnija 'prevara' za navijače. Nažalost, talijanski Udinese nije bio onakav kakvog su svi očekivali.

17.2.2014.
20:07
VOYO logo

Na Poljudu je povodom 103. rođendana Hajduk odigrao susert protiv talijanskog Udinesea. Iako se najavljivao pravi spektakl, ova utakmica to nikako nije bila.

Naime, Udinese je na Poljudu istrčao u sastavu Brkić - Edinaldo, Bubnjić, Douglas - Jadson, Codromaz, Zielinski, Mlinar, Maicosuel, Lopez - Vutov, a niti jedan od tih igrača nije igrao u posljednjoj utakmici protiv Genove. Splićani su očekivali neuništivu legendu Antonija di Natalea, no nažalost, nisu ga vidjeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane Tudorov Hajduk igra u sastavu: Stipica - Mikanović, Maloča, Nižić, Vasilj - Anđelković, Bradarić - Bašić, Andrijašević, Bukva - Maloku.

Pred 6.000 ljudi po hladnom i vjetrovitom vremenu Udinese je bolje krenuo u utakmicu. Talijani su zabili već u 3. minuti, no srećom po Bijele, gol je poništen zbog zaleđa, u nedozvoljenoj poziciji našao se Lopez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolja prilika za domaćine stigla je u 32. minuti, Mikanović je opalio iz daljine, a l lopta je proletjela tik pored vratnice. Brkić je već bio svladan.

Najbolja prilika na drugoj strani došla je samo tri minute poslije, Maloča je izbio jedan ubačaj, lopta je odbila do Zielinskog koji se ruba kaznenog prostora puca pored gola. U siromašnom prvom dijelu, gledatelji su ostali razočarani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je na gol Udinesea stao bivši dinamovac Ivan Kelava, a Hajduk uz nekoliko promjena krenuo malo agresivnije. I u 52. minuti dočekao svoju priliku. Naldo je srušio Bašića, a sudac pokazao na bijelu točku. Za vodstvo Bijelih zabio je Bradarić!

Samo šest minuta poslije novi penal za Splićane. Codromaz ruši Andrijaševića, sudac ponovno pokazuje na bijelu točku, a ovaj put Kelavu je svladao Andrijašević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova šansa za Hajduk u 70. minuti, Andrijašević je iz dobre pozicije pucao preko gola. I treći gol Hajduka stigao je u 82. minuti, mladi Vlašić je preigrao Bukvu koji sjajno pronalazi Tomičića, kojem nije bilo teško još jednom svladati Ivana Kelavu.

Hajduk je u nastavku zaslužio pobjedu, rezultat je sjajan, ali spektakl je nažalost izostao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo