[FOTO] POLA SVIJETA U NEVJERICI GLEDA NA ŠTO SLIČI DINAMOVAC: / I Oršić će misliti da sanja kada vidi što mu je FIFA napravila

Image
Foto: PIXSELL

Oršić je dobio "overall" ocjenu od, naizgled, ne tako velikih 82

14.11.2019.
12:33
PIXSELL
VOYO logo

Uz španjolskog reprezentativca Danija Olma i Vatrenog Brunu Petkovića, prvo ime Dinama svakako je Mislav Oršić. Polivalentni Zagrepčanin svojim je sjajnim partijama zaslužio poziv u reprezentaciju, ali zapravo je dobio i mnogo više. Oršić je zbog izvanserijskih igara u Ligi prvaka, u kojoj je zabio četiri gola u skupnoj fazi i još tri u kvalifikacijama te je kombinirano namjestio još četiri. Sveukupno, ako računamo i HNL, Oršić je na nestvarnih 16 golova i četiri asistencije.

E sada, Oršićeve dobre partije nisu prošle nezamjećeno na najpopularnijoj nogometnoj simulaciji FIFA-i 20. Naime, tvorci spomenute videoigre uvrstili su Mislava Oršića u momčad tjedna, koja na "Ultimate team modeu" svaki tjedan dobiva posebnu seriju kartica s poboljšanim ocjenama. No, ono što su napravili od Oršića ostavilo je cijeli svijet u čudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nestvarne ocjene

Oršić je dobio "overall" ocjenu od, naizgled, ne tako velikih 82, ali dodjelili su mu čak 93 na ubrzanje, 92 na jačinu udarca, 91 na šut iz daljine i, pazite sada, čak 95 na brzinu sprinta. I najbolje dolazi na kraju, Oršić je dobio 98 za agilnost. Dakle, čovjek je gotovo nezaustavljiv na igrici i vjerojatno mu sve što pukne ulazi u mrežu. Uz to, dodijelili su mu čak četiri zvjezdice za igranje slabijom nogom, što znači da može, kao i u stvarnosti, igrati na više pozicija i iz svih biti gotovo jednako opasan.

Oršić je dobio vjerojatno najjaču karticu s "overallom" 82 u povijesti te igre, a svakako bi mogla doseći vrlo visoku cijenu na tržištu unutar igre, jer naglašavamo riječ je o limitiranoj seriji i neće je moći dobiti baš svatko. Po društvenim mrežama već nazivaju "Messijem za siromašne", a ponegdje se može naići na komentare kako će se zbog njega na razbijati "gamepadi". Zanimljivo je i kako se njegove ocjene mogu uspoređivati s, recimo, onima Edena Hazarda pa čak i legendarnom karticom Thierryja Henryja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo