FOTO: / Ovo je moguće samo u Hrvatskoj!

Hrvati su na ulicama diljem svijeta! Tisuće i tisuće Hrvata koji nisu imali sreće biti u Brazilu na otvaranju Svjetskog prvenstva utakmicu su gledali u svojim domovima, kafićima, trgovima...

12.6.2014.
21:30
VOYO logo

Jednostavno, danas svijetom haraju hrvatski navijači. Zbog Svjetskog prvenstva se masovno kupuju novi televizori, gazde pivovara trljaju ruke i narednih tjedana pričat će se samo o najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Otvaranje protiv Brazila gledano je masovno u svim hrvatskim mjestima i gradovima, a i ugostitelji su došli do svojih pet minuta. Primjerice, za vrijeme proslave otvaranja i održavanja Svjetskog nogometnog prvenstva radno vrijeme zagrebačkih restorana i barova produženo je do 2 sata poslije ponoći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nogometnu eurofiju je spremna i naša dijaspora. Primjerice, NFL zvijezda David Diehl je za utakmicu Brazila i Hrvatske i svom psu spremio uzicu u bojama naše zastave.

Nadamo se da će samo biti pametniji. Nakon što je na EURU u Poljskoj Hrvatska dobila Irsku s 3:1, on se toliko napio da je porazbijao nekoliko vozila na parkiralištu i prenoćio iza rešetaka. Pratite navijačku euforiju na portalu Sportski.net i šaljite nam najluđe navijačke fotke!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo