[FOTO] MOŽDA DA PROMIJENE IME U 'SKANDALONA'? / Novi skandal u Barceloni. Kamere uhvatile jednog od najskupljih u nezgodnoj situaciji

Image
Foto: Profimedia

Dembeleu je, prema dosadašnjim izvještavanjima španjolskih medija, kašnjenje na trening uobičajena praksa

28.9.2020.
20:58
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Barcelone pobijedili su Villarreal sa 4-0 (4-0) u svom prvom nastupu u novoj sezoni španjolskog prvenstva i na premijeri novog trenera Ronalda Koemana.

Odluka o pobjedniku pala je u prvom poluvremenu, kad je Barcelona postigla sva četiri pogotka. Prva dva gola postigao je 17-godišnji Anssu Fati, u 15. minuti na povratnu loptu Jordija Albe, a u 19. minuti na dodavanje Philippea Coutinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fati je zaslužan i za treći Barcelonin pogodak, jer je zbog prekršaja na njemu dosuđen kazneni udarac koji je u 35. minuti realizirao Leo Messi. Konačnih 4-0 postavio je gostujući branič Torres, koji je ubačaj Messija prema Busquetsu preusmjerio u svoju mrežu.

Image
Foto: AFP

Everton's Dutch manager Ronald Koeman reacts on the touchline shortly after Arsenal scored their second goal during the English Premier League football match between Everton and Arsenal at Goodison Park in Liverpool, north west England on October 22, 2017. / AFP PHOTO / Oli SCARFF / RESTRICTED TO EDITORIAL USE. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications. /

Opet je zaribao

Sjajan je to bio start za Katalonce i nakon turbulentnih nekoliko tjedana pa čak i mjeseci činilo se da bi za sada sve moglo biti u redu. No, već dan nakon iskrsnuo je novi incident. Naime, jedan od najskupljih igrača Barcelone, Ousmane Dembele, za kojeg su prije tri godine dali 105 milijuna eura Borussiji Dortmund, opet je zakasnio 15 minuta na trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dembeleu je, prema dosadašnjim izvještavanjima španjolskih medija, kašnjenje na trening uobičajena praksa, ali prema novo disciplinskom pravilniku Ronalda Koemana igrači ne smiju zakasniti niti sekunde, te moraju u klubu biti čak sat vremena ranije i onda ovo 15-minutno kašnjenje ipak ispada kao teži prekršaj. Međutim, stvar postaje gora jer su kamere uhvatile mladog Dembelea kako se vozika autom po klupskom kampu i razgovara na mobitel.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dembeleu je ovo već tko zna koji prekršaj, znao je kasniti zbog toga što je cijelu noć igrao videoigrice, a nerijetko je ujutro izgledao nespremno i nemoćno. Pitanje je koliko će Barcelona još imati strpljenja za 23-godišnjeg Francuza jer njemu kazne i opomene očito baš ništa ne znače.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo