FOTO, KOPIĆ SE NAKON PORAZA HAJDUKA POŽALIO NA TRAVNJAK: / Čini se s razlogom, pa popravljaju ga Golfom 'jedinicom'

Image
Foto: Screenshot

Danas su većinom priliku dobili mlađi igrači, sutra ćemo započeti utakmicu s ostalim prvotimcima koji nisu danas nastupili", izjavio je nakon utakmice trener Željko Kopić

2.2.2018.
22:13
Screenshot
VOYO logo

Hajduk je poražen sa 2-1 od GOŠK-a Gabele na Memorijalnom turniru Andrije Ankovića. Splićani su bili bolja momčad sve do 76. minute kada je za vodstvo domaćina pogodio NardinMulahejsinović. Samo četiri minute kasnije bilo je 2-0, a novi strijelac bio je Odak. Rezultat je lijepim lobom uspio smanjiti novi igrač u redovima Hajduka, Gyürcso u 89. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadovoljan unatoč porazu

"Čestitam domaćinu na pobjedi. Voljni moment i zalaganje su bili u potpunosti prisutni kod mojih igrača. Teren je bio izuzetno zahtjevan za igru, dijametralno suprotan od onog od kojeg smo radili u Turskoj. Unatoč tome, stvorili smo dosta prilika koje nismo na koncu realizirali. Sigurno da će nam ova utakmica dobro doći u analizi i pripremi za nastavak prvenstvu. Danas su većinom priliku dobili mlađi igrači, sutra ćemo započeti utakmicu s ostalim prvotimcima koji nisu danas nastupili", izjavio je nakon utakmice trener Željko Kopić.

Dakle, Kopić se požalio na travnjak koji nije bio najidealniji. Svjesni su toga i domaćini pa su odlučili popraviti ga koliko je to moguće. Ali, kada su igrači Hajduka vidjeli kako to rade, ostali su u čudu. Naime, organizatori su na Golfa 'jedinicu' zakačili valjak i njime ravnali travnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo