[FOTO] GROZNA OZLJEDA PATRICEA EVRE U POVRATNIČKOM DEBIJU: / 'Nedostajale su mi ovakve utakmice i ovakvi startevi'

Image
Foto: AFP

"Rezultat nije dobar, ali jako sam sretan što sam se vratio u Premierligu", rekao je Francuz

26.2.2018.
9:25
AFP
VOYO logo

Patrice Evra u nedjelju je odigrao svoju prvu utakmicu za West Ham. Čekićari su kod Liverpoola poraženi sa 4-1, a povratnički debi francuski reprezentativac neće pamtiti po dobrom.

Naime, Evra je odigrao 377 utakmica u redovima najljućeg protivnika Liverpoola, Manchster Uniteda, prije nego li je karijeru nastavio u Juventusu i Marseilleu. Već to je dovoljno jaka činjenica po kojoj možete znati da vas na Anfieldu neće štedjeti, a Evra ima i otegotnu okolnost - sukob s Luisom Suarezom kojeg je optužio za rasizam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim što nije bio prihvaćen na tribinama, Evra ništa bolje nije prošao ni na terenu. U jednom duelu s igračem Redsa Francuz je zaradio groznu ozljedu koju je potom podijelio s fanovima na svom Twitter profilu. Međutim, čini se kako sve ovo Evri nije zasmetalo, štoviše, čak mu je nedostajalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rezultat nije dobar, ali jako sam sretan što sam se vratio u Premierligu. Nedostajale su mi ovakve utakmice i ovakvi startevi", napisao je Francuz ispod fotografije ozljede koja je zašivena sa tri šava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo