FOTO: / Evo kako Splićani čiste snijeg!

Tona soli iz Stona stigla je s jednom adresom – Hajdukov stadion u Poljudu. Predsjednik Bijelih Hrvoje Maleš naložio je svim klupskim djelatnicima da se uključe u akciji čišćenja Poljuda.

8.2.2012.
17:24
VOYO logo

Među prvima se lopate primio Maleš, nakratko mu je pomogao i trener Krasimir Balakov.

"Mi smo došli pripomoći, radimo svoj uobičajeni posao. Bez obzira na utakmicu moramo osigurati sve uvjete da se do kluba može normalno doći. Sve ćemo učiniti da se utakmica igra, konačna odluka je na policiji, koja odlučuje o uvjetima sigurnosti. Mi ćemo stadion očistiti, bit će nesmetan pristup, a na policiji je da kaže hoće li to biti dovoljno", kazao je Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi su se uključili u čišćenje, nisu važne funkcije. S lopatama u rukama oko Poljuda su bili glasnogovornik, snimatelj, treneri mlađih kategorija, čuvari... A kao pravi pobjednik, vozeći se u ralici, koja je oslobodila poljudski prsten, prodefilirao je Fredi Fiorentini.

"Ima soli, lopata, ljudu... Nije problem u ovom sada snijegu, već u vremenoj prognozi po kojoj bi u petak opet treba padati snijeg", objašnjava predsjednik Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konačna odluka o tome hoće li se utakmica igrati donijet će se u petak. Istina, ulaznice ne idu baš dobro, do podne ih je bilo prodano šest, ali to ništa ne znači. Navijači čekaju odluku igra li se ili ne.

"U stalnom smo kontaktu s predstavnicima Šahtara, čekat će nas do petka sa zadnjim odgovorom", objasnio je Maleš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na čišćenje je stiglo i desetak navijača.

"Pustite nas na sjever, golim rukama ćemo očistiti tribine", kazali su Malešu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glavna akcija čišćenja Poljuda zakazana je za četvrtak u 10 sati, stiže još jedan kamion stonske krupne soli, stižu navijači.

Paralelno s čišćenjem Maleš je koordinirao i s produžetkom ugovora Marina Tomasova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjeročka, čim stigne fax iz Zadra javite mi, to je važno", između dvije bačene lopate Maleš se javio tajnici kluba.

Tomasov je oko 15 sati automobilom prošao prema stadionu, i bez obzira što se čekao potpis aneksa ugovora kojim s Hajdukom produžuje još za dvije godine priključio se prvoj momčadi i odradio trening.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, sve je u redu, dogovorili smo se, zar je bitno hoće li potpisati danas ili sutra", iz Zadra je poručio Reno Sinovčić.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo