KRAJ PRIČE? / Perez plasirao senzaciju, ali ubrzo je morao pojašnjavati svoje riječi: 'Nadam se da će do tada sve biti riješeno'

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

U novoj sezoni je u 11 utakmica bio strijelac četiri puta

5.10.2021.
15:28
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

Imat ćemo vijesti o Mbappéu u siječnju, nadamo se da će 1. siječnja sve biti riješeno.

Poručio je to u razgovoru za El Debate predsjednik Real Madrida Florentino Perez. Obradovalo je to sve navijače Kraljevskog kluba, međutim, malo kasnije pojasnio je što je točno mislio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Moje riječi o Mbappeu su pogrešno prenesene. Rekao sam da ćemo morati pričekati iduću godinu kako bismo znali nešto više. Imam puno poštovanje prema PSG-u i odličnu suradnju s tim klubom", kazao je Perez.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe je,inače, ovog tjedna uzdrmao francusku i svjetsku nogometnu javnost nakon što e u razgovoru za RMC Sport potvrdio da je ljetos zatražio transfer u Real.

Tražio transfer

"Od trenutka kad sam znao da neću potpisati novi ugovor, želio sam da klub dobije odštetu i tim novcem dovede kvalitetnu zamjenu. Ovaj mi je klub mnogo dao. Bio sam sretan tijekom svih godina ovdje i još uvijek jesam. Dovoljno rano sam rekao ljudima iz kluba o svojoj želji, tako da mogu reagirati", izjavio je Mbappe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio sam da svi iz ove situacije izađu snažniji, da se rastanemo sporazumno, napravimo dobar posao i to sam poštovao. Rekao sam, ako ne želite da odem, onda ću ostati."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe je zanijekao da je više puta odbio ponude za ostanak u PSG-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Govori se da sam odbio šest ili sedam ponuda za produženje ugovora, da više nisam želio razgovarati s Leonardom - što apsolutno nije istina. Nije moje da sudim, ali moja je pozicija bila jasna. Želio sam otići i to sam rekao dovoljno rano, još krajem srpnja."

Otkako je u kolovozu 2017. stigao u PSG iz Monaca, prvo na jednogodišnju posudbu, a potom potpisao i ugovor o ostanku, Mbappe je za Parižane postigao 136 pogodaka u 182 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U novoj sezoni je u 11 utakmica bio strijelac četiri puta, ali se pet puta našao i u ulozi asistenta.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo