ZAOKRET U KARIJERI / Nekad je bio velika nada hrvatskog nogometa, a danas je odlučio da će igrati za drugu reprezentaciju

Image
Foto: Zeljko Hladika/PIXSELL

Odluka da se pridruži reprezentaciji Azerbajdžana zato i nije toliko iznenađenje

18.7.2021.
15:53
Zeljko Hladika/PIXSELL
VOYO logo

Nekadašnji igrač Hajduka, Dinama, Slaven Belupa i Zadra Filip Ozobić odlučio je da će igrati za reprezentaciju Azerbajdžana, stoji na službenoj stranici azerbajdžanskog nogometnog saveza.

Ozobić je nastupao za sve mlađe reprezentativne selekcije Hrvatske, a upisao je za njih ukupno 60 nastupa. Rođen je u Bjelovaru, kao mlad igrač nastupao je i za Dinamovu juniorsku momčad, a ukupno je u Prvoj HNL skupio 87 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je velik potencijal

No, nije mu seniorska karijera bila tako uspješna kao juniorska, kad je bio jedan od najvećih potencijala hrvatskog nogometa. Ozobić se rijetko kad spominjao kao potencijalni A reprezentativac Hrvatske, a već pet godina igra u azerbajdžanskom klubu Qarabagu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odluka da se pridruži reprezentaciji Azerbajdžana zato i nije toliko iznenađenje. Nije pretjerano reći da je Ozobić tamo zvijezda, možda čak i najbolji igrač kluba. Statistika mu je impresivna, u 98 utakmica zabio je 39 golova, a 20 puta je asistirao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo