KROVINOVIĆ IZBAČEN / Skandal u Portugalu, procurila sramotna snimka Hrvata o svom treneru: 'Ku*vin sin, bolje da sam ostao kod kuće nego dolazio ovdje'

Image
Foto: Profimedia

Filip Krovinović izbačen iz prve momčadi Benfice

9.7.2021.
18:27
Profimedia
VOYO logo

Na društvenim mrežama pojavila se snimka u kojoj hrvatski nogometaš Filip Krovinović (25) brutalno vrijeđa trenera Benfice Jorgea Jesusa. 

Image
NIŠTA OD TRANSFER BOMBE NA PODLJUDU: /

Menadžer Filipa Krovinovića za Net.hr - 'Stvar je komplicirana, imamo inozemne ponude'

Image
NIŠTA OD TRANSFER BOMBE NA PODLJUDU: /

Menadžer Filipa Krovinovića za Net.hr - 'Stvar je komplicirana, imamo inozemne ponude'

Nije dobio minutažu u prijateljskoj utakmici

Naime, Krovinović je jedini igrač koji nije dobio minutažu u prijateljskoj utakmici koju je Benfica u srijedu igrala protiv Covilhe. To je Hrvata razljutilo do te mjere da je žestoko izvrijeđao svog trenera. Na snimci se može čuti Krovinovića kako razgovara na portugalskom s nepoznatom osobom i pritom koristi riječ za svog trenera ku*vin sin". Snimka je na kraju procurila u javnost i Krovinović je promptno odstranjen iz prve momčadi. Protiv njega je pokrenut i disciplinski postupak, javljaju portugalski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Jedini nisam ušao u igru, nevjerojatno'

Hrvatski 25-godišnji veznjak je sipao gorčinu. Očito mu je jako teško palo što nije bio u planovima za običnu pripremnu utakmicu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Zamislite sad da ste u mojoj situaciji. Jučer smo imali utakmicu i ja sam jedini igrač koji nije dobio minutažu. Igrale su dvije momčadi, a ja nisam ušao u igru. Pomoćni trener je otišao do Jesusa da ga pita hoću li ući u igru, a on je odgovorio “Ne” te je rekao da ostanem kraj terena u slučaju da se netko ozljedi. Kakav ku*vin sin, nevjerojatno stvarno. Nisam trebao ni doći nego ostati kući”, izjavio je Krovinović čije riječi prenosi portugalski Record, kao i ostali strani mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plemeniti veznjak se ovog ljeta vratio u Benficu nakon što je protekle dvije sezone proveo na posudbi u londonskom West Bromwich Albionu i Nottinhgam Forestu, gdje je još više dobio na svojoj igri igrajući engleski nogomet. Član portugalskog velikana je od ljeta 2017. godine kada je došao iz Rio Avea u transferu vrijednom 3,5 milijuna eura, a ugovor ga veže još jednu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon odličnih početnih izdanja u crvenom dresu razvoj mu je zaustavila teška ozljeda koljena u siječnju 2018. godine. Prije nego što je obukao dres Benfice, u Hrvatskoj je nosio dres Zagreba, Dinama i Lokomotive, a kroz protekli period često se povezivao s dolaskom u splitski Hajduk.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo