Ovakvo sramoćenje se ne pamti: 'Bilo mi je žao momka'

Rijetko se viđen bizaran scenarij odigrao posljednjeg dana siječanjskog prijelaznog roka na Otoku.

1.2.2013.
11:14
VOYO logo

Naime, Odemwingie se otprilike tri i pol sata prije zatvaranja prijelaznog roka pojavio na vratima Loftus Roada, stadiona QPR-a, očito kako bi 'pogurao' transfer. Istina je da su neko vrijeme postojali kontakti na relaciji klubova, ali dogovor nije postignut, a WBA nije dao dopuštenje igraču da pregovara s drugim klubovima, a kamoli ih posjeti.

Pred ulazom u Loftus Road Odemwingiea su uhvatile televizijske kamere, a on im je na pitanja vezana uz QPR odgovarao u prvom licu množine, kao da je novi igrač kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"West Brom je moj dom, ali vrijeme je za novo poglavlje u mom životu. Optimističan sam, nekoliko je dobrih igrača došlo ovdje i sretan sam povjerenjem koje Harry Redknapp ima u mene. Posljednjih nam je nekoliko rezultata dalo priliku da ostanemo u ligi. Mislim da vlasnici ne bi dovodili toliko igrača da ne misle da će se to dogoditi", rekao je među ostalim Odemwingie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, u QPR-u su odbili pustiti Odemwingieja u klupski kompleks budući nije imao dopuštenje da ondje bude, pa se ovaj morao okrenuti i otići.

Razumljivo, ovakvim potezom nisu bili oduševljeni u WBA-u, čiji je predsjednik Jeremy Peace rekao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Peter se ponio posve neprofesionalno. Mora sada prihvatiti činjenicu da ostaje pod ugovorom još 18 mjeseci i da se mora usredotočiti na obveze u West Bromwich Albionu."

Menadžer QPR-a Harry Redknapp pokazao je suosjećanje s igračem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je on vjerojatno mislio kako je došlo do dogovora između klubova, ali nije i sve je zapravo bila velika zbrka. Bilo mi je žao momka i načina na koji se sve odigralo. Ali nismo mi krivi. Mislim da su ga možda savjetovali da se pojavi ovdje i da je klub poslao ponudu koja je prihvaćena. Linije su se negdje pomiješale", rekao je Redknapp o napadaču koji je ove sezone za WBA u 18 premierligaških nastupa upisao 5 golova i 3 asistencije.

KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo