'Ako odu Modrić i on, mi ćemo biti mrtvi!'

'Ukoliko ovog ljeta odu Modrić i Bale, Tottenham će biti mrtav. Modrića ne možete zamijeniti čak niti s igračem jednako dobrim kao što je on.

5.5.2012.
10:16
VOYO logo

Otokči mediji tvrde da se Manchester United sprema za burno ljeto! S najmanje tri igrača žele pojačati momčad, a na radaru suLuka Modrić, Eden Hazard i Fernando Llorente. Barem tako tvrdi engleski tabloid Daily Express koji iznosi da je menadžer Uniteda Sir Alex Ferguson spreman potrošiti 100 milijuna funti za navedeni trojac.

No, Redknapp Modrića ne želi prodati, iako zna da će ga ovoga ljeta biti jako teško zadržati na White Hart Laneu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ukoliko ovog ljeta odu Luka Modrić i Gareth Bale, Tottenham će biti 'mrtav'. Ne namjeravamo prodavati naše najbolje nogometaše, namjeravamo nastaviti graditi veliku momčad. Vratimo li se unazad, sjetit ćemo se da je Tottenham uvijek prodavao nositelje igre. Ako je to opcija, čeka nas osrednjost, sredina ljestvice. Mislim da to nije ono što želimo", izjavio je menadžer Tottenhama Harry Redknapp i dodao: "Modrić je fantastičan nogometaš, sjajan profesionalac i, uopće, super dečko. Drugim riječima, to je čovjek kojeg hoćete u svom klubu. Ne biste ga mogli zamijeniti čak niti s igračem jednako dobrim kao što je on. To i jest razlog zašto ga drugi klubovi žele dovesti. Zato je Luka vrijedan tolikog novca. No, ponavljam opet, mi ga ne želimo prodati", zaključio je Redknapp.

Više o temi: cate-201101170366004 Više o temi: specijal-201102150360004-Transferi godine

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo