Ferguson i Mourinho sklopili pakt o rušenju Barcelone!

Ako se itko ove sezone može suprotstaviti moćnoj Barceloni, to je onda Manchester United.

5.5.2011.
12:37
VOYO logo

Posebno impresivno igrala je Fergusonova B momčad u uzvratu. Iz prve utakmice u Gelsenkirchenu nastupili su samo vratar Van der Sar te krilni napadač Valencia, a u sastavu su se našli Smalling, Evans, O'Shea, Gibson...

Legendarni menadžer Uniteda priznao je nakon utakmice da mu nije bilo svejedno kad se odlučio na zamjenu čak devet igrača protiv neugodnih Nijemaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam baš dobro spavao noć prije. Zapravo, četiri puta sam se budio i svaki put mijenjao sastav, ali ti momci su me na kraju učinili ponosnim. Jedno vrijeme sam se zaista pitao: 'Činim li pravu stvar", priznao je Ferguson, ali zadovoljno zaključio kako sada ima svježu i odmornu ekipu za nedjeljni veliki okršaj s Chelseajem, koji bi mogao odlučiti pitanje prvaka Engleske, tri kola prije kraja prvenstva.

Sve je prošlo više nego dobro. Valencia, Gibbson i Anderson potopili su Schalke, a sve su misli već okrenute velikom finalu 28. svibnja. Barcelona stiže u zemlju nogometa, na grandiozni novi Wembley, Manchester će biti praktički domaćin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihova forma je ove sezone jako dobra i oni su fantastična momčad. Međutim, nas Barcelona neće terorizirati, nismo se prepali. Moramo naći lijek za njihovu igru i zadržati samopouzdanje", poručio je hrabro Sir Alex te najavio kako će se konzultirati i s kolegom Joseom Mourinhom.

Dva velika trenera inače su odlični prijatelji, i često razgovaraju o različitim nogometnim temama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.metacafe.com/fplayer/2889105/champions_league_final_2009_highlights_barcelona_vs_manchester_united_2_0_eto_o_and_messi_goal.swf

Champions League Final 2009 Highlights: Barcelona Vs Manchester United 2-0 (Eto’o and Messi Goal) - Amazing videos are here

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čujem se i pričam s Mourinhom i to jako često. Za početak, Real je drugačija momčad od nas i mi ćemo se osloniti na naše specifičnosti, nije da ne znamo kako oni igraju. Međutim, svakako ću pričati s Joseom jer on tu može puno pomoći", zaključio je Ferguson.

Bit će to repriza finala od prije dvije godine, kad je Barça u Rimu slavila 2:0 golovima Messija i Samuela Eto'oa. No, bit će ovo sasvim druga utakmica, kako je rekao Pep Guardiola, i nesumnjivo, nogometni spektakl u rangu finalu Svjetskog nogometnog prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Liga prvaka

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201105040113006 arti-201105030835006 arti-201105030859006

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo