VIDEO: / Sablaznio je svijet svojim ponašanjem, a opet će proći bez kazne!?

3.11.2014.
9:13
VOYO logo

Građani su u 10. kolu Premierlige na svome Etihadu s 1:0 svladali United koji je od 39. minute imao igrača manje zbog isključenja Chrisa Smallinga. Incident između Fellainija i Agüera dogodio se pred kraj prvog poluvremena kada je Argentinac pao u šesnaestercu nakon kontakta s Belgijancem. Sudac nije pokazao na bijelu točku, a ljutiti Fellaini se nagnuo nad Agüera koji je ležao na travi i izvikao se na njega zbog navodnog simuliranja.

//www.youtube.com/embed/ITDUjo9gwww

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, snimke koje su se pojavile kasnije sugeriraju da je belgijski reprezentativac pritom i pljunuo u uho prvom strijelcu Premierlige. Da stvar za Fellainija bude gora, u sličnoj je kontroverzi bio i poslije posljednjeg gradskog derbija, u ožujku na Old Traffordu. Tada se po društvenim mrežama vrtjela snimka koja je navodno dokazivala da je pljunuo Pabla Zabaletu dok je ovaj ležao na travi.

//www.youtube.com/embed/QxV8BaekebE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer Uniteda Louis van Gaal ipak ne vidi ništa skandalozno u nedjeljnom događaju.

"Ovo je problem društevnih mreža. Na televizijskoj snimci se jasno vidi da se Fellaini dere na Agüera, a ponekad kad vičete, iz usta izleti slina. Marouane nije tip koji pljuje", poručio je nizozemski stručnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/OOgn1IKJK1I/embed/simple//platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Engleski mediji tvrde da će FA možda i proučiti snimku, ali da je malo vjerojatno da će pokrenuti postupak jer gotovo nemoguće dokazati da je Fellaini namjerno pljunuo Agüera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo