FATIH TERIM SE BOJI HRVATSKE: / 'Najvažnije je da ne izgubimo'

Image
Foto: AFP, BULENT KILIC

Izbornik Turske Fatih Terim prokomentirao je jučerašnji remi protiv Rusije 0-0 i najavio okršaj s Hrvatskom u ponedjeljak na praznom Maksimiru.

1.9.2016.
10:43
AFP, BULENT KILIC
VOYO logo

Stari lisacTerim ipak se nada kako će njegovi izabranici biti spremni za Hrvatsku.

"Morat ćemo biti bolji. Nadam se da ćemo biti... Imamo nekoliko novih igrača, moraju se još prilagoditi na momčad. Da, možda ćemo i biti sporiji, ali bit ćemo spremni za Hrvatsku. Svaka utakmica je teška. Rusija je uistinu snažan protivnik. Ova je utakmica za nas bila je profitabilna, dobili smo neke ideje, isprobali smo nekoliko igrača koji još nisu igrali zajedno. Najvažnije je da nismo primili gol", kazao je Terim za turski NTV Spor i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vatreni težak zalogaj

KONAČNO SMO DOZNALI: Otkriven razlog zašto Ivan Rakitić još nije s

"Kakve su nam šanse protiv Hrvatske? Najvažnije nam je ne izgubiti, a onda će nam i pobjede ući u naviku", dao je do znanja Terim, a po ovoj njegovoj izjavi kako je najvažnije da Turska ne izgubi može se zaključiti kako se pomalo i boji Hrvatske koja je već dva puta u ukupno tri odigrana susreta slavila protiv njegovih izabranika (Istanbul 3-0, Zagreb 0-0, obje utakmice odigrane su u kvalifikacijama za Euro 2012 godine. U Francuskoj ovog ljeta bilo je 1-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo