'FAŠISTIČKI ISPAD REPREZENTATIVACA HRVATSKE, OVO JE NAJVEĆI SKANDAL SP-A': / Srbi o kontroverznoj poruci

Image
Foto: AFP

'Fašistički ispad reprezentativaca Hrvatske! Zaboravite Granita Xhaku i Xherdan Shaqiri, ovo je najveći skandal Mundijala u Rusiji'

8.7.2018.
12:33
AFP
VOYO logo

Jedan od heroja sinoćnje pobjede nad Rusijom, Domagoj Vida, snimio je nakon utakmice video sa svojim bivšim suigračem Ognjenom Vukojevićem. U videu su pobjedu nad Rusijom posvetili Ukrajini:

“Slava Ukrajini” viknuo je Vida u jednom dijelu videa, fraza je to koju najčešće koriste ukrajinski nacionalisti, a korištena je i kao slogan za vrijeme ukrajinske revolucije. Vida je za Dinamo Kijev igrao od 2012. do 2018. godine kad je preselio u turski Bešiktaš.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VIDA I VUKOJEVIĆ POBJEDU PROSLAVILI UZ KONTROVERZNI POZDRAV: Trijumf nad Rusijom posvetili Ukrajincima

Kako srpski tabloidi posljednjih dana poprilično "divljaju" što se tiče pisanja o Vatrenima i junacima hrvatskih pobjeda poput Danijela Subašića, tako je espreso.rs nastavio u istom tonu, pa su u svom stilu izvjestili o Vidinoj i Vukojevićevoj poruci:

"Fašistički ispad reprezentativaca Hrvatske! Zaboravite Granita Xhaku i Xherdana Shaqirija, ovo je najveći skandal Mundijala u Rusiji!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SRPSKI MEDIJI O POBJEDI HRVATSKE: Pišu o kraju ruske bajke, hvale Rakitića, ali opet pišu da je Srbin najzaslužniji za pobjedu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo