Nevjerojatna priča / Fascinantna primopredaja: Poznati detalji vraćanja Torcidinog transparenta u Split

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Torcidaši su s transparentom sigurno otišli iz Beograda, a United Force se pokazala kao grupa koja drži do navijačkog kodeksa

8.10.2018.
14:12
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Jedan od najbitnijih transparenata navijača Torcide, bez kojeg su ostali nakon što im ga je policija zaplijenila tijekom povratka s putovanja u sklopu ogleda pretkola Europa lige sa bugarskom Slavijom, vraćen je po "strogim pravilima navijačkog kodeksa od United Forcea, navijača Rada", a sada je i poznato kako je izgledala cijela akcija vraćanja transparentna.

Kako piše Dalmatinski portal, dva torcidaša zrakoplovom su išli u Beograd, a na beogradskom su ih aerodromu prema dogovoru čekala dva radovca koji su im dali transparent. U WC-u se provjerilo je li zaista u vrećici transparent po kojega su došli, a kada se vidjelo da je sve u redu, nakon par razmijenjenih rečenica s UF-ovcima, krenulo se na avion. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imali i osiguranje

Primopredaja se odigrala u 20 minuta, a dvojica pripadnika Trocide imali su pratnju i to grupu torcidaša koja je došla u beogradsku zračnu luku i pratila da se nešto ne dogodi dvojici kolega. 

Osiguranje je bilo "maskirano", bili su uglavnom odjeveni u poslovna odijela tako da ništa ne bude sumnjivo. Torcidaši su s transparentom sigurno otišli iz Beograda, a svakako se treba reći da se u ovoj situaciji United Force pokazala kao grupa koja drži do navijačkog kodeksa, piše Dalmatinski portal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo