VIDEO: / Urnebes na klupi Reala! Treneri i suigrači umrli od smijeha!

Portugalac Fabio Coentrao dobro je zabavio suigrače i trenere u Realu jer je uoči susreta protiv Espanyola zalutao na klupu za pričuvne igrače.

13.5.2013.
13:54
VOYO logo

Svi su se igrači koji su čekali priliku s klupe za pričuve već smjestili, kad je na upražnjenu stolicu na kraju reda sjeo Portugalac Fabio Coentrao. Iker Casillas (prvi zdesna) i Karim Benzema (drugi) su ga u čuđenju gledali, a potom zajednički došli do zaključka da on uopće nije u sastavu za utakmicu u Kataloniji!

Kad su mu to priopćili, uz, naravno, salve smijeha, Coentrao na prvu nije mogao vjerovati i mislio je da se šale s njim, no kad je shvatio da zaista nije u sastavu za susret, zaputio se prema tribinama. Na putu prema tunelu još je za svaki slučaj pitao pomoćnog trenera Karanku, no i ovaj mu je rekao da nije u sastavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Istovremeno su na klupu Reala došli još jedan pomoćnik i šef Jose Mourinho, koji je također, kad je čuo što se dogodilo, imao osmijeh od uha do uha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koju minutu nakon toga kao posljednji na klupu za pričuvne igrače stigao je Cristiano Ronaldo, koji je jasnom gestikulacijom Casillasu i Benzemi objasnio što misli o svom sunarodnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo