VIDEO: / Aston Villa prva osigurala polufinale

Nogometasi Aston Ville plasirali su se u polufinale engleskog FA Cupa nakon sto su na svom stadionu pobijedili WBA s 2:0.

7.3.2015.
21:12
VOYO logo

Midlandski derbi odlucen je u drugom dijelu, kada je Villa pogocima Fabiana Delpha (51.) i Scotta Sinclaira (85.) osigurala kao prva prolaz medu cetiri najbolje momcadi u FA Cupu. Obje momcadi su susret zavrsile s po deset igraca, kod domacina je iskljucen Jack Grealish (90+3), a kod West Bromwich Albiona Claudio Yacob (80.).

U prvom cetvrtfinalnom ogledu engleskog FA Cupa treceligas Bradford City i drugoligas Reading odigrali su u Bradfordu bez zgoditaka, te ce tek ponovljena utakmica na Wembleyu odluciti polufinalista.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bradford City, koji je dosad u FA Cupu izbacio vodecu momcad lige Chelsea i Sunderland, imao je vise prilika, no najbolju je na kraju utakmice propustio napadac Readinga Oliver Norwood koji je pogodio vratnicu.

U nedjelju igraju Liverpool i drugoligas Blackburn Rovers, a u ponedjeljak je na rasporedu okrsaj Manchester Uniteda i branitelja naslova Arsenala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo