EVRA OBJAVIO PREPISKU SA RONALDOM: / 'Ovo vam pokazuje vjeru u sebe, ljutnju i odlučnost najboljeg na svijetu'

Image
Foto: Screenshot Instagram/AFP

'Svaki put kad je potrebno...'

14.3.2019.
13:49
Screenshot Instagram/AFP
VOYO logo

Do utorka navečer situacija je bila ovakva - Juventusu je bila potrebna pobjeda s tri pogotka razlike kako bi izborio četvrtfinale Lige prvaka nakon što je prvu utakmicu osmine finala poražen s 0-2 od Atletica iz Madrida. Tamo negdje oko 23 sata istoga dana slavlje se počelo razbuktavati u Juevovoj svlačionici nakon što je talijanski prvak sačuvao mrežu netaknutom, a Cristiano Ronaldo zabio tri pogotka za veliki preokret i prolazak dalje.

Koliko je siguran bio u prolazak i samoga sebe Ronaldo je rekao i u najavi utakmice kada je poručio da će zabiti hat-trick Atleticu, a da to nije bila samo fraza za medije dokazao je sada i Patrice Evra. Bivši francuski reprezentativac dijelio je svlačionicu Manchester Uniteda sa Ronaldom, a proveo i dio karijere u Juventusu. Ostali su prijatelji, a Evra je putem Instagrama objavio prepisku koju je imao sa Ronaldom pet dana prije uzvratne utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On uvijek dokazuje da je najbolji

Na njegovo da 'računa na njega i prolazak dalje' Ronaldo je odgovorio sa 'razbit ćemo ih kod kuće' i 'proći ćemo'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Evra je želio dodati još nešto uz objavu ove prepiske:

"Ovo vam pokazuje vjeru u sebe, ljutnju i odlučnost najboljeg na svijetu. Trebali bismo biti zahvalni njegovoj majci, ocu i Bogu što su nam podarili ovako krasnog čovjeka i nevjerojatnog igrača. Svaki put kad je potrebno, kad je pritisak golem, on dokazuje da je najbolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo