'Ferguson će nas sve potjerati ako ne osvojimo naslov prvaka!'

Proteklog je vikenda pobjedom u gradskom derbiju 3:2 Manchester United pobjegao Manchester Cityju na šest bodova prednosti.

11.12.2012.
15:45
VOYO logo

Crveni vragovi su u nedjelju na Etihadu slavili s 3:2 pogotkom Robina van Persieja u drugoj minuti sudačkog dodatka, čime su napravili značajniju razliku na ljestvici u odnosu na aktualnog prvaka Premierlige. Evra, ipak, spušta loptu na zemlju, te podsjeća na situaciju iz prošle sezone kada je United u posljednjih šest kola prosuo velikih osam bodova prednosti i izgubio naslov.

"Mislim da će nas Ferguson sve potjerati iz kluba ako ponovno ispustimo naslov ove sezone", rekao je Evra nakon čega su se novinari krenuli smijati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ozbiljan sam! Nije smiješno. Sjećam se prošle sezone kada smo prokockali osam bodova prednosti. Vjerujte, nije nam bilo smiješno u svlačionici s Fergusonom", otkrio je lijevi bek Uniteda, te se još jednom osvrnuo na pobjedu u gradskom derbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je jako bitno pobijediti. Možda i ključno za cijelu sezonu. Slomili smo City na Etihadu i to je za njih veliki udarac na psihu", zaključio je Evra.

United narednog vikenda dočekuje 18-plasirani Sunderland, dok City u sklopu 17. kola gostuje kod Newcastlea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo