LOŠA VIJEST ZA SPLIĆANE / Je li ovo razlog zbog kojeg se Ivan Perišić vjerojatno na ljeto neće vratiti u Hajduk?

Image
Foto: Profimedia

Inter nudi Ivanu Perišiću ono što Hajduk ne može

10.2.2022.
14:31
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski napadač Nikola Kalinić u utorak je prilikom predstavljanja na Poljudu progovorio i o eventualnom povratku Ivana Perišića u Hajduk

"Baš su me sinoć zvali Ivan Perišić i Edin Džeko. Neću vam ništa otkriti, rekao sam Perišiću da je sve na njemu, kao što je sve bilo i na meni", rekao je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
TORCIDA NA APARATIMA /

Sad će nastati pravi kaos. Društvenim mrežama kruži video Livajine poruke Perišiću, reakcije pljušte na sve strane

Image
TORCIDA NA APARATIMA /

Sad će nastati pravi kaos. Društvenim mrežama kruži video Livajine poruke Perišiću, reakcije pljušte na sve strane

Pokrenulo je to navijačku akcija pod nazivom #PerišićuVrimeJe, a u njoj sudjeluju i igrači Hajduka. Najbolji igrač splitske momčadi pa i cijelog HNL-a, Marko Livaja, među prvima je pozvao Perišića da dođe na Poljud. Napravio je to jednim kratkim videom tagiravši Perišića i poručivši mu da je došlo "vrime" da dođe u Hajduk. Odmah je krenulo i navijačko ludilo te je tako na tribinama Poljuda za vrijeme utakmice juniora Hajduka i Atletica osvanula poruka za Vatrenog.

Vraća se za stol

Međutim, iz Italije ne dolaze dobre vijesti za navijače Hajduka. Gazzetta dello Sport u četvrtak je objavila kako je Inter spreman ponuditi novi ugovor Perišiću te da mu vrata ostanka u klubu više nisu zatvorena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Inter i Perišić razgovarali su u studenom i činilo se da se bliži rastanak. Perišić je tražio šest milijuna eura po sezoni, što je za milijun više nego što po aktualnom ugovoru prima. Dvije strane opet su se našle za stolom prošlog tjedna i to je dobar znak za Inter jer to znači da Perišić nije pronašao klub koji bi zadovoljio njegove zahtjeve", naveli su.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim toga otkrili su kako je ovaj sastanak prvi korak oko potencijalne obnove ugovora te da će se dvije strane opet sastati za dva tjedna. Pregovori, napominju, neće biti laki, ali postoji želja da se sjedne za stol i pokuša doći do dogovora. U Interu se nadaju kako će Perišić smanjiti svoje zahtjeve.

Što mu nude?

Tuttosport je također donio slične informacije te su dodali ako će se sastanak održati kroz dva ili tri tjedna. Dodali su kako se očekuje da će mu klub prezentirati novu ponudu nakon čega će se znati hoće li ostati u klubu i nakon ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno su Nerazzurri spremni povisiti svoju ponudu na 3,5 milijuna eura i ugovor na dvije godine. Ističu i kako je Vatrene sada otvoren za nove pregovore jer još nije pronašao klub koji mu može ponuditi kompetitivan nogomet i povećanje plaće.

Sve je ovo loša vijest za navijače Hajduka jer je i više nego jasno da splitski klub ne može financijski parirati Interovoj ponudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo