Evo zašto je Balakov došao u Njemačku!

Bivši strateg Hajduka Krasimir Balakov prestavljen je kao novi trener Kaiserslauterna, a Nijemcima je otkrio zašto je prihvatio ponudu bundesligaša.

22.3.2012.
16:06
VOYO logo

Četrdesetpetogodišnji Bugarin je s Kaiserslauternom potpisao ugovor do lipnja 2013. godine i na predstavljanju je objasnio zašto je napustio Hajduk i stigao u Njemačku.

"Prihvatio sam ponudu Kaiserslauterna jer vjerujem da se možemo uzdići i pobjeći iz zone ispadanja iz Bundeslige. Igrao sam ovdje puno puta i znam kakvu atmosferu znaju napraviti ovi navijači. Crveni vragovi su poznati diljem Europe i jedva čekam da započnem raditi. Moramo raditi tako da dogoročno postavimo temelje za budućnost i osiguram kontinuitet nastupa u Bundesligi", izjavio je Balakov na predstavljanju, a predsjednik Kaiserslauterna Stefan Kuntz dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Balakov ima veliko iskustvo, jako dobro poznaje Bundesligu i dokazao je da zna raditi s mladim igračima. Uvjereni smo da će odigrati važnu ulogu u nastojanju da ne ispadnemo iz Bundeslige, a ako se to i dogodi, znamo da će nam pomoći da se odmah vratimo u nju", izjavio je Kuntz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo