A Dinamo u Ligi prvaka čeka...

Poklope li se rezultati, suparnici Plavih u odlučujućem pretkolu Lige prvaka bili bi slovačka Žilina, Partizan (B), Dinamo (B), švedski Helsingborg i bečki Rapid.

20.3.2012.
9:26
VOYO logo

Prema najnovijim kalkulacijama, Dinamo ima izgleda da bude nositelj i u 4. kvalifikacijskom pretkolu Lige prvaka. Moraju mu se, primjerice, poklopiti raspleti prvenstava u Austriji i Rumunjskoj...

U tom bi slučaju Modrima išlo na ruku da njihovi prvaci budu klubovi s nižim koeficijentima od Dinamovih 24.774: bečki Rapid (zaostaje dva boda za vodećem Salzburgom) te bukureštanski Dinamo (zaostaje dva boda za vodećim Clujem).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostvare li se to, suparnici Plavih u odlučujućem pretkolu bili bi slovačka Žilina, beogradski Partizan, Dinamo (B), švedski Helsingborg i bečki Rapid.

Da je Kruno Jurčić ostao Dinamov trener, gotovo bismo se kladili na takav rasplet, jer nikada nitko nije imao toliko sreće u ždrijebu kao Kruno: Neftči, Helsinki pa Malmö. Trener je komotno mogao ostati na godišnjem odmoru dok se to igralo i uključiti se u grupnoj fazi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sasvim je sigurno da će plavi biti nositelji u drugom, pa i trećemu pretkolu, u kojemu bi, prema sadašnjem stanju, mogući suparnici bili Legia, Sheriff, Debreceni VSC, Maribor, Ventspils, Helsinki, Ekranas, Zestafoni, Shamrock Rovers i AEL Limassol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo